Zeneli: Tasapeli harmittaa noususta huolimatta

Avausjakso VPS:n kanssa oli kummaltakin joukkueelta kohtalaisen huolimatonta pelaamista. Palloa pyöriteltiin keskialueella, mutta hyökkäysalueella tilanteet tyrehtyivät kummankin joukkueen huolimattomiin syöttöihin ja viimeistely-yrityksiin.

Kahdesti vierailija VPS pääsi iskemään. HJK tuli ennen taukoa maalin päähän Akseli Pelvaksen osumalla

VPS vei avausjakson siis 1-2.

• Olimme huolimattomia, ja peli oli todella nihkeää ihan jokaisella osa-alueella avausjaksolla, harmittelee HJK:n Erfan Zeneli, joka sai lauantain ottelussa ensimmäiset minuutit pitkän loukkaantumisen jälkeen .

• Toki, VPS puolusti tiiviisti, mutta jos olisimme pelanneet omalla tasollamme, olisimme pystyneet liikuttamaan palloa myös ahtaissa väleissä hyökkäyspäässä.

Varsinkin VPS:n keskikenttäpelaajat Cheyne Fowler ja Liam O’Neill taklasivat kovaa ja liukuivat ahkerasti.

• VPS väsyi selvästi toisella jaksolla. He eivät jaksaneet enää liikkua niin aktiivisesti, mikä avasi meille mahdollisuuden tulla mukaan peliin.

VPS ehkä luuli Jarno Parikan rangaistuspotkusta tulleen 1-3 -johtomaalin riittävän, mutta kotijoukkue oli toista mieltä.

Ensin Demba Savage toi HJK:n maalin päähän tarkalla laukauksella, ja myöhemmin Mika Väyrynen taisteli tasoitusmaalin maalin edustalta. Zenelin sisääntulo toisella jaksolla oli erinomainen ja piristikin HJK:n peliä.

• Oli todella mukava päästä pelaamaan pitkästä aikaa, mutta sitä iloa synkentää tasapeli. Oli tietenkin hyvä, että nousimme tällä tavalla tappioasemasta, mutta nämä tasapelipisteet ei yksinkertaisesti riitä mestaruuskamppailussa.

• Eikä näin rikkinäinen 90-minuuttinen riitä varsinkaan keskiviikkona Celticiä vastaan. Me tarvitsemme paljon enemmän jalkoja jokaisella osa-alueella.