Arttu Heinonen HJK:n päävalmentajaksi

Arttu Heinonen toimii tulevalla kaudella HJK:n naisten liigajoukkueen päävalmentajana.

Arttu Heinonen - HJK Helsinki. Photo: © Mira Lönnqvist

Oululaislähtöinen Arttu Heinonen on valmentanut HJK:ssa kaudesta 2019 eteenpäin. Ensimmäisellä kaudellaan hän toimii valmentajana Joonas Rantasen tiimissä, kun Klubi voitti Suomen mestaruuden. Tämän jälkeen Heinonen on toiminut Klubissa talenttivalmentajana ja ollut näin mukana koko ajan myös liigajoukkueen valmennustiimissä.

Kaudella 2021 Heinonen toimii liigajoukkueen päävalmentajana elokuusta lokakuun loppuun, kun päävalmentaja Jonne Kunnas oli sairauslomalla. Kaudella 2022 Heinonen on ollut isossa roolissa myös T18 Akatemiajoukkueessa, joka voitti Suomen mestaruuden.

UEFA A -tutkinnon suorittanut Heinonen on toiminut valmentajana myös nuorisomaajoukkueissa. Viimeksi hän toimi valmentajana tyttöjen U17-maajoukkueessa, joka pelasi upeasti ikäluokan EM-kisoissa keväällä.

HJK:n päävalmentajana kolme edellistä kautta (2020–2022) toiminut Jonne Kunnas jatkaa normaalisti tämän kauden loppuun, kun jäljellä on vielä kaksi peliä. HJK on varmistanut jo tässä vaiheessa hopeiset mitalit itselleen. Kunnas ilmoitti jo aikaisemmin kesällä seurajohdolle, että tämä kausi on hänen viimeinen Klubin päävalmentajana.

Liigajoukkueen muu valmennustiimi sekä uusi talenttivalmentaja julkaistaan lokakuun aikana.