Ei pisteitä Pihlajanmäestä

HJK kärsi perjantai-iltana Pihlajanmäessä 1–2-tappion PK-35:n vieraana.

Roosa Tuominen - HJK Helsinki.  Photo: © Mira Lönnqvist

Klubi aloitti pelin ja maaliverkko heilui 8. minuutin kohdalla. Asialla oli Linda Sällström, jonka tykki 20 metristä painui maalin takayläkulmaan.

1–0-tilanteessa HJK hallitsi peliä ja loi useamman vaarallisen tilanteen PK-35:n maalilla. Tulosta ei kuitenkaan tullut ja PK-35 onnistui lopulta maalinteossa yhdestä vastahyökkäyksestään. Maalintekijänä oli Elisa Ikonen, joka ohjasi pallon läheltä maalin etukulmaan ohi HJK-vahti Ella Kelloniemen.

Näin tauolle mentiin tilanteessa 1–1.

Heti toisen jakson alussa PK-35 loi vaarallisen tilanteen kulmapotkusta, mutta HJK-puolustus selvitti tilanteen maalin edestä. Tämän jälkeen Klubi otti jälleen vahvan hallinnan pelistä ja loi hyvää painetta kotijoukkueen maalille.

Toisella jaksolla Klubin parhaat maalipaikat saivat Ria Karjalainen ja Roosa Tuominen. Karjalaisen noston läpiajosta koppasi käsiinsä maalivahti Lotta Rosenström ja Tuomisen laukaus vapaasta paikasta painui hieman yli maalin.

Pelin lopussa kesken HJK:n painostuksen PK-35 karkasi vastahyökkäykseen ja lopulta Amanda Rantanen laukoi pallon vasurillaan 18 metristä maalin alakulmaan ja vei PK:n 2–1-johtoon.

Pelin lopussa HJK haki vimmatusti tasoitusta, mutta PK-35 puolusti uhrautuvasti ja näin kolme pistettä jäivät kotijoukkueelle.

Klubin pelit jatkuvat ensi tiistaina, jolloin vastaan asettuu vieraskentällä PK-35 Vantaa.

Kokoonpano
Ella Kelloniemi
Maaria Roth
Linda Ruutu
Mimmi Nurmela
Leonie Pankratz (55.Jasmin Mansaray)
Essi Sainio
Tuuli Enkkilä
Katariina Kosola
Linda Sällström
Vilma Hakala (68.Roosa Tuominen)
Ria Karjalainen

PK-35 – HJK 1–2 (1–1)
8. 0–1 Linda Sällström
37. 1–1 Elisa Ikonen
81. 2–1 Amanda Rantanen