Haemme HJK:lle fyysistä valmentajaa

HJK hakee fyysistä valmentajaa suorituskyky-yksikköön vastaamaan naisten liigajoukkueen ja tyttöjen Akatemiajoukkueiden fyysisestä valmennuksesta. HJK:n suorituskyky-yksikkö vastaa seuran fysiikkavalmennuksen valmennuslinjasta ja sen jalkauttamisesta läpi seuran.

Rekrytointi - HJK Helsinki

Tehtävässä vastaat HJK:n naisten liigajoukkueen fyysisestä valmennuksesta. Työparinasi toimii joukkueen fysioterapeutti. Työskentelet myös osana koko naisten liigajoukkueen valmennustiimiä läheisessä yhteistyössä mm. päävalmentajan kanssa.

Tehtävässä vastaat myös HJK:n tyttöjen Akatemiajoukkueiden fyysisestä valmennuksesta. Jalkautat seuran fyysistä valmennuslinjaa joukkueisiin valmentajakoulutusten kautta. Akatemiajoukkueiden harjoituksien läsnäolon viikkotuntimäärä sovitaan erikseen. Apunasi toimii seuran toinen fyysinen valmentaja.

HJK:ssa liityt asiantuntevaan tiimiin, jossa olemme ylpeitä työstämme. Haluamme jatkuvasti kehittyä entistä paremmiksi niin yhteisönä kuin yksilöinä. Suorituskyky-yksikössä sinulle laaditaan yksilöllinen seuran sisäinen koulutuspolku tukemaan henkilökohtaisia tavoitteitasi.

Tehtävä edellyttää erinomaisia tiimityötaitoja. Arvostamme asiantuntevaa mielipidettäsi, joten toivomme, ettet pelkää tuoda sitä esiin. Samalla toivomme, että kuulet mielelläsi osaavia kollegoitasi. Toimit järjestelmällisesti ja pidät langat käsissäsi, jopa kahden kokonaisuuden kanssa. Et myöskään hätkähdä tietotekniikan hyödyntämistä työssäsi.

Edellytämme soveltuvaa liikunta- tai terveysalan koulutusta tai muutoin kokemuksen kautta hankittua osaamista. Työ vaatii lajiymmärrystä, mutta emme odota omakohtaista pelaajakokemusta. Valmentajakoulutukset katsotaan eduksi, mutta eivät ole välttämättömiä.

Työpisteesi sijaitsee Bolt Arenalla Helsingissä, mutta työ edellyttää myös matkustamista pääasiassa kotimaassa. Työ alkaa sopimuksen mukaan tammikuussa 2021. Tehtävä on määräaikaien vuoden 2022 loppuun saakka.

Jätäthän hakemuksesi viimeistään 19.11.2020 alla olevan linkin kautta.

JÄTÄ HAKEMUS

Lisätietoja tehtävästä antaa sähköpostitse:

Niklas Virtanen
Fysioterapian ja fyysisen valmennuksen koordinaattori
[email protected]