HJK haki pisteet Kokkolasta

HJK oli Kokkolassa ilman muutamaa runkopelaajaa jotka olivat ikäkausimaajoukkueen mukana. Kokkolaan matkasi peräti kolme kuusitoista vuotiasta pelaajaa.

Klubi painosti ja loi tilanteita heti ensimmäisen puoliajan alusta lähtien osuen kerran ylärimaan. Reilun puolentunnin pelin jälkeen HJK siirtyi johtoon Heidi Lindströmin maalilla. Joukkueen kapteeni Lindström osui myös ensimmäisessä pelissä Honkaa vastaan. Kipparihallissa mentiin tauolle 0-1 lukemissa.

Toista puoliaikaa oli pelattu noin vartti kun kotijoukkueen Jenni Leinonen nosti joukkueensa tasoihin. KPV:n pelaajien vielä nauttiessa tasoitusmaalin tuomasta hyvänolon tunteesta, HJK iski salamannopeasti. Vain minuutti tasoituksesta pallo oli KPV:n verkossa. Asialla oli alle 18 vuotiaiden maajoukkueen keskikenttäpelaaja Lotta Peitsi. Hetkeä myöhemmin taitava ja luova Annika Kukkonen lisäsi johdon jo kahteen maaliin. KPV ei siitä toipunut ja 4-1 voittolukemat sinetöi runsaat kymmenen minuuttia ennen päätösvihellystä kokenut Taru Laihanen(kuvassa).

-Otamme liigacupin lähinnä harjoituspeleinä, tarkoitus olisi saada joukkue hitsautumaan yhteen ennen varsinaisen kauden alkua. Totesi päävalmentaja Jutta Rautiainen.

-Olen tyytyväinen pelaajiemme ilmeeseen etenkin toisella jaksolla. Tavoitteenamme on pelata hyvää futista, sillä yleensä silloin myös lopputulokset ovat hyviä. Toisen puoliajan agressiivinen hyökkäyspeli on juuri sitä mitä joukkueelta haluan.

-Kausi on ollut tähän mennessä hyvin haastava, niin paljon pelaajia on koko ajan eri maajoukkueiden mukana reissussa. Mutta kunhan saadaan kaikki takaisin rinkiin uskon että pelimme kehittyy tästä vielä hyvin paljon, Rautiainen lisäsi.