HJK hyökkää levänneenä Ilveksen kimppuun

HJK pelasi Liigaa viimeksi kesäkuussa. Sateisella Töölön Pallokentällä FC Sport kaatui maalein 5-1. Sitä edeltävissäkin peleissä vietettiin murskajaisia vastustajan kustannuksella. TPS nöyrtyi Helsingissä lukemin 5-0, ja Vantaalta tarttui mukaan kolme pistettä kun TiPS sai selkäänsä 0-4.

Myös kotijoukkue Ilves lähtee lauantain peliin mukavista asetelmista. Kaksi voittoa ennen taukoa, nosti joukkueen tasaisessa keskikastissa sijalle seitsemän.
-Tauko tuli meille sekä hyvään että huonoon aikaan. Toisaalta tarvitsimme tauon saadaksemme pelaajia takaisin sairastuvalta, mutta pelimme kulki ajoittain todella kauniisti, ja joukkueen itseluottamus onnistumisien myötä oli todella korkealla, kertoo HJK:n päävalmentaja Jutta Rautiainen.
-Pidimme vähän lomaa ja latasimme akkuja, nyt olemme harjoitelleet taas kovaa. 
Vastuunkantajia HJK:lla on löytynyt tasaisesti läpi kauden.
-Minulla on luottavainen mieli, vaikka avauskokoonpano elää edelleen ottelusta toiseen. Varmuudella sivussa huomenna ovat Emma Koivisto sekä Nora Heroum. He ovat U16-maajoukkueen mukana PM-turnauksessa. 
-Vaikka voitimme Ilveksen keväällä Liigacupissa, en lähtisi muistelemaan sitä matsia. Ne ovat täysin eri pelejä. Ilves on hyvä joukkue, otamme ottelun vakavasti mutta odotamme kohtaamista ilolla. Kesä on pelejä varten, kenttäolosuhteet ovat parhaimmillaan ja sääkin on nyt kohdillaan, Jutta lopettaa.
Kuka kyykyttää ketä? Murjottaako huomenna ottelun jälkeen Taru, vai sureeko isä-Jussi ja Sanna-sisko, Laihasten perheen kohtaamisen jälkeen? Se selviää kun taisto taukoaa Tammelan Kentällä.
Ilves-HJK Tammelan kentällä, lauantaina 10.7. kello 14:00