HJK–Ilves otteluinfo

Tiukka kärkikamppailu HJK–Ilves pelataan 12.5. kello 14. Olisiko parempaa tapaa viettää äitienpäivää kuin suunnata Boltille nauttimaan yhdessäolosta ja jalkapallosta?

Äitienpäivän kunniaksi kaikki mutsit pääsevät veloituksetta Kansallisen Liigan HJK–Ilves matsiin. Ostaessasi lipun otteluun voit napata äidin mukaan nauttimaan yhdessäolosta ja jalkapallosta. Myös kausikorttilaisten äidit pääsevät veloituksella pelaajien näyttäessä kausikorttiaan.

Kansallinen Liiga viettää MIELI ry:n kanssa Mieli pelissä kampanjaa 12.-16.5.  hyväntekeväisyyskierroksen merkein. MIELI ry on maailman vanhin mielenterveysalan kansalaisjärjestö, jonka perustehtävinä on mielenterveyden edistäminen ja ongelmien ehkäisy. Kampanjan tukemiseksi pelaajilla on paidoissaan mielinauhat.

Nuorten mielenterveyden hyväksi järjestetään myös Mielipotti -keräys. Osallistu keräykseen ja lue lisää: Mieli pelissä -yhteistyökeräys nuorten mielenterveyden hyväksi | MIELI ry
Voit osoittaa tukesi myös lahjoittamalla MobilePay:ssa tai tekstiviestitse:

Tekstiviesti (20e): Tekstaa MIELI20 numeroon 16499
MobilePay (valitsemasi summa): 60460

Muistutamme, että lipunmyyntiä ei ole paikanpäällä. Voit ostaa liput otteluun osoitteesta: hjk.lippu.fi. Ravintolaan pääsee sisälle veloituksetta, mutta Arenan puolelle tarvitset lipun. Ravintolan yhteydessä kentän ovien puolella palvelee lippuinfo ja fanituotteiden myyntipiste.

Tällä kertaa Frendi ei valitettavasti pääse äitienpäivän otteluun paikalle eikä kasvomaalausta ole tässä ottelussa tarjolla.

Edellisissä otteluissa on ollut mahtava yleisö ja kannustus on raikunut. Klubipäädyssä on jälleen kannustusviuhkoja sekä rummut, tervetuloa!