HJK ja Åland United pelasivat 0-0 helteisellä Bolliksella

HJK:n nuori joukkue hallitsi hienokseltaan ensimmäistä puoliaikaa, kun vierasjoukkue Åland United tyytyi lähinnä varjelemaan omaa maaliaan takaiskuilta. Keskialueen hallinnasta huolimatta varsinaisiin tekopaikkoihin kotijoukkue ei päässyt kuin pari kertaa. Osittain syynä siihen oli huolimattoman syöttötyöskentelyn tuloksena liian pitkiksi venyneet välimatkat pelaajien kesken.

Lisähuolta päävalmentaja Jutta Rautiaiselle toi kesken ottelun kentältä poistunut Minna Tuominen. Jos Tuomisen vamma osoittautuu vakavaksi, on HJK:n sairaslista pian pidempi kuin nälkävuosi. 

Toinen jakso oli tasaista vääntöä. HJK jatkoi edelleen pallon kontrollointia, mutta United puolusti joukkueena hyvin. Kokenut United olikin selkeästi paras vierasjoukkue mitä sinivalkoisten vieraana on tällä kaudella nähty. Epäselväksi kuitenkin jäi oliko joukkue tullut hakemaan voittoa lainkaan, vaiko ainoastaan nuhjaamaan tasapelipisteen kotiin viemisiksi?

Jutta Rautiainen peräänkuullutti joukkueeltaan huolellisempaa peliä ja taistelevampaa ilmettä. 

-Olen pettynyt tulokseen ja myös tapaan jolla se tuli. Syötöt olivat tänään huonoja ja se johti turhiin juoksuihin pallon perässä. Helteisessä kelissä emme sen vuoksi jaksaneet olla tarpeeksi hereillä maalipaikoissa. 

-Vastustajana oli kokenut joukkue, jossa pelasi meihin verrattuna aikuisia naisia. He pelasivat myös joukkueena hyvin. Meillä oli kyllä peli kontrollissa mutta tiettyä huolimattomuutta oli nähtävissä. Nollapeli oli jo toinen peräkkäinen, jos jotakin positiivista pyritään tuloksesta löytämään.

Ottelupöytäkirja: http://naistenliiga.palloliitto.hs.prewise.com/tilastointi/print.asp?id=14695&ser=4

HJK – Åland U 0-0

Veikkauspörssipisteet:
*** Laura Kivistö, HJK
**   Frida Thilen, Åland U
*     Tiina Saario, HJK

HJK: Petra Häkkinen, Laura Kivistö, Veera Vartiainen, Emma Koivisto, Annika Kukkonen, Mari Perasto, Tiina Saario (v), Minna Tuominen (38. Nea-Stina Liljedahl) Sini Ihamäki (46. Lila Räihälä), Linda Ruutu (81. Lotta Peitsi, v), Taru Laihanen