HJK ja KMF tasasivat pisteet Kuopiossa

KMF aloitti pelin pirteästi ja loi ensimmäiset maalipaikat. Jakson edetessä HJK kuitenkin sai juonesta kiinni ja hallitsi hienokseltaan ottelun kulkua.

Ensimmäinen maali nähtiin vajaan puolen tunnin kohdalla kun Sari Hyyrynen laukoi kovaa kohti KMF:n maalia eikä maalivahti Hanna Kinnunen saanut vangittua palloa. Torjuntaa seuranneen paluupallon toimitti Heidi Lindström varmasti kotijoukkueen verkon perukoille.
Tauolle mentiin 1-1 tasatilanteessa. Neea Bergin osuessa puoliajan loppuhetkillä kulmapotkun jälkitilanteesta, HJK:n pienen merkkausvirheen seurauksena.
Toiselle jaksolle HJK marssi pukukopista ottelun alkua paremmalla asenteella ja otti keskialueen haltuunsa. Sen seurauksena joukkue pystyi toistuvasti painamaan pelin kuopiolaisten maalille.
Lisäosumia saatiin odottaa aina 72. minuutille asti kunnes Taru Laihasen tilalle vaihdosta kentälle tullut Sini Ihamäki laukoi pallon maaliin lähietäisyydeltä. HJK:lla oli sen jälkeen mahdollisuus iskeä sinetti ottelulle, mutta hyvistä tekopaikoista huolimatta palloa ei maaliin asti saatu.
Kun katsomossakin alettiin jo pitämään peliä ratkenneena, KMF sai pitkän juoksupallon jälkeen kulmapotkun. Kotijoukkueen Henna Tirkkonen laukoi yllättävästi pelivälineen kulmasta suoraan maaliin, HJK:n maalivahdin Petra Häkkisen hanskojen kautta.
-Olimme lähellä kolmea pistettä, ja tottakai tasapeli siksi harmittaa. Pitää kuitenkin muistaa että vastassa oli viime kauden pronssijoukkue. Liigacupin hyvät otteet ovat ehkä hieman vääristäneet odotuksia. Ensi viikolla Talissa vastaan asettuu PK-35, ja siinä pelissä meidän pitää olla parempia, kertoi valmentaja Maria Virolainen
-Silloin kun peli ei kulje parhaalla tavalla pitää vain tapella asenteella. Siinä mielestäni onnistuimme Kuopiossa varsinkin toisella puoliajalla.