HJK kohtaa lauantai-illan huippuottelussa Åland Unitedin

Lauantaina vietetään viikonlopun kestäviä Jalkapallopäivän etkoja HJK-Åland United ottelulla.

HJK lähtee jatkamaan voittoputkeaan tulevana lauantaina, kun Åland United saapuu vierailemaan Bolt Arenalle. Joukkueella on ollut takanaan maajoukkuetauko, jonka jälkeen joukkue on harjoitellut intensiivisesti tulevaa ottelua varten päävalmentaja Arttu Heinosen johdolla. Suomen U18-maajoukkueen mukana Unkarissa olivat Milja Kiviranta, Noora Karvonen sekä Helmi Raijas.

Tunnelma joukkueen sisällä ennen tärkeää ottelua on erinomainen.

 – Joukkueessa on hyvä fiilis tällä hetkellä. Olemme saaneet ehjän treeniviikon vedettyä ja valmistauduttua hyvin tulevaa ottelua varten, Heinonen kertoo.

 – Meillä on ollut hyvä alkukausi ja halutaan sen päälle lähteä rakentamaan loppukautta. Siihen on hieno mahdollisuus jo lauantaina, kun Åland saapuu vierailulle. Tulee varmasti hieno ottelu, Heinonen jatkaa.

HJK lähtee lauantain otteluun sarjakärkenä seitsemällä voitetulla ottelulla. Åland United aloitti kauden muutamalla tappiolla, mutta ovat voittaneet viimeiset kolme otteluaan. He ovat tällä hetkellä sarjassa neljäntenä.

Kansallisen Liigan katsojaennätys saattaa rikkoutua lauantaina, kun jalkapallopäivän etkoille katsomoon suuntaa muiden kannattajien lisäksi suuri joukko samaan aikaan Helsingissä pelattavan tyttöjoukkueiden jalkapalloturnauksen, Stadi Cupin, osallistujia. Stadi Cupin joukkueita varten avataan Bolt Arenan itäkatsomo, jonne joukkueet marssivat yhdessä.

 – Tervetuloa kannustamaan meidän huomenna voittoon! Tehdään yhdessä hyvä tunnelma ja rikotaan yleisöennätys, Heinonen päättää.

HJK:n puolustaja Jasmin Mansaray sekä laitapelaaja Nelli Kalske pääsivät tänään ennakkohaastatteluun. Katso videolta heidän mietteitään.

Nelli Kalske (vasemmalla) ja Jasmin Mansaray (oikealla) ennakkohaastattelussa.