HJK rutiinivoittoon Porin NiceFutiksesta

Klubi siirtyi ottelussa 1-0 johtoon jo seitsemännellä minuutilla, kun vasenta laitaa pelannut Elina Syrjälä iski ottelun avausmaalin. Eikä kauaa tarvinnut toista HJK:n osumaa odottaa, minkä niittasi Maiju Mutikainen 14. minuutilla. Ensimmäinen puoliaika oli Klubin selvää hallintaa, ja varsinkin keskikentällä nähtiin paikoin kovaa kamppailua.

Toinen puoliaika oli vanhentunut vaivaiset kahdeksan minuuttia, kun Klubi heilutti porilaisten häkkiä kolmannen kerran, tällä kertaa vuorossa oli Tiina Saario. Pian tämän jälkeen NiceFutis avasi ottelussa maalitilinsä. Reetta Turtiainen yllätti hienolla kaukolaukauksellaan Klubin maalivahti Häkkisen. Tämä jäikin vierailijan viimeiseksi maaliksi, kun taas pirteästi pelannut HJK-kärki Taru Laihanen murtautui vastustajan boksiin ottelun lopussa ja ohitti terävällä kärkipotkullaan vastaan syöksyneen Välimaan. Tämä maali jäi koko ottelun viimeiseksi, ja näin Klubi otti ansaitut sarjapisteet.

HJK-NiceFutis Pori 4-1 (2-0)

7 min. 1-0 Elina Syrjälä

14 min. 2-0 Maiju Mutikainen

53 min. 3-0 Tiina Saario

58 min. 3-1 Reetta Turtiainen

83 min. 4-1 Taru Laihanen

Yleisö: 72

HJK: Petra Häkkinen, Laura Kivistö, Emma Koivisto, Annika Kukkonen, Taru Laihanen (85´ Sini Ihamäki), Maiju Mutikainen (73´ Lila Räihälä), Mari Perasto, Tiina Saario, Elina Syrjälä, Minna Tuominen (83´ Lotta Peitsi), Veera Vartiainen.

Varoitukset: HJK, Minna Tuominen; NiceFutis, Kiia Laine.