HJK rynni Cupin finaaliin

Finaalipaikkaa hakemaan tullut HJK-ryhmä oli ottelun alusta saakka hyvällä asenteella liikkeellä ja hallitsi peliä miten tahtoi.

Itseluottamusta uhkuen joukkue laittoi pallon vastustajan verkkoon jo ensimmäisellä peliminuutilla. Maalintekijänä oli Sini Ihamäki.
Sini Ihamäki laukoi pallon verkkoon jo ensimmäisellä minuutilla (kuva:Markku Pihlaja)
Varttia myöhemmin Minna Tuominen lisäsi numeroiksi 2-0, ja niissä lukemissa mentiin tauolle.
KPV ei missään vaiheessa ottelua päässyt kunnolla peliin mukaan ja finaaliin meni selvästi parempi joukkue. Toisen jakson alussa läpi ottelun hyvin esiintynyt Ihamäki maalasi toistamiseen, ja Taru Laihanen niittasi 4-0 maalin vartin ennen loppua. HJK:n jo nostettua jalkaa hieman kaasulta, pääsi vieraiden Sara Myntti varkain kaventamaan loppunumeroiksi 4-1.

HJK kohtaan finaalissa Ilveksen. Tupsukorvat saivat omassa semissään tehdä täyden työn ennenkuin voitto irtosi Kakkosen PU-62:sta. Lukemat kirjattiin 3-0 tamperelaisille, heidän onnistuttuaan maalinteossa kahdesti viimeisen kymmenminuuttisen aikana.

HJK – KPV 4-1 (2-0)
1. Sini Ihamäki 1-0
16. Minna Tuominen 2-0
51. Ihamäki 3-0
75. Taru Laihanen 4-0
81. Sara Myntti 4-1