HJK sopimukseen Oona Seveniuksen kanssa

HJK on tehnyt kauden 2022 kattavan sopimuksen hyökkääjä Oona Seveniuksen (s. 2004) kanssa. 

Oona Sevenius on Rajamäen Kehityksen kasvatti, joka pelasi nuorena myös Nurmijärven Jalkapalloseurassa. Kaksi edellistä kautta hyökkääjä on viettänyt PK-35 Vantaan riveissä. Kansallisen Liigan debyyttikaudellaan 2020 Sevenius pelasi 16 ottelussa viimeistellen niissä 3 maalia. Päättyneellä kaudella 2021 Sevenius teki 22 pelaamassaan ottelussa 13 maalia.  

Sevenius on vakiokasvo myös Suomen nuorisomaajoukkueissa. Tällä hetkellä hän kuuluu Suomen U19-maajoukkueen runkopelaajiin.  

HJK:n päävalmentaja Jonne Kunnas on iloinen, että Sevenius nähdään Klubissa tulevalla kaudella.  

– Oona on jo osoittanut kahden viime kauden aikana tasonsa liigassa ja tuo varmasti meidän hyökkäyspeliimme lisää vaihtoehtoja monipuolisuudellaan. Hyökkääjänä hän on erittäin hyvä pallollisissa toiminnoissa ja pystyy aiheuttamaan vastustajan puolustukselle haasteita monella eri tavalla, lisäksi hän pystyy viimeistelemään erilaisista tilanteista, Kunnas analysoi ja jatkaa: 

– Oona on äärimmäisen analyyttinen ja fiksu nuori pelaaja, joka pystyy varmasti meidän ympäristössämme ottamaan askelia omassa kehityksessään, mutta tuo myös paljon lisää joukkueelle, niin kentälle kuin sen ulkopuolelle. Olenkin erittäin iloinen, että Oona nähdään Klubissa tulevalla kaudella.  

Sevenius itse odottaa jännityksellä uutta askelta urallaan:  

– Liityn Klubiin hyvillä ja odottavilla fiiliksillä, toki hieman jännittää. Koin Klubin olevan minulle tässä kohtaa paras vaihtoehto kehittymiseni kannalta, sillä Klubilla on hyvät harjoitusolosuhteet, ammattimainen arki ja laadukkaita pelaajia.  

Uralleen Sevenius on asettanut selkeät tavoitteet.  

– Haluan olla ammattilainen jossain Euroopan huippujoukkueessa ja päästä edustamaan Suomea A-maajoukkueeseen. Ensi kaudella tavoitteeni on olla parempi jokaisella osa-alueella sekä tehdä enemmän maaleja kuin viime kaudella. Omalla panoksellani haluan auttaa joukkuetta voittamaan ja menestymään, Sevenius kertoo.  

Tervetuloa Klubiin, Oona!  

Oonan ja muiden HJK Naisten pelaajien otteita seuraat paikan päällä Bolt Arenalla.
Varmista paikkasi katsomossa nyt!