HJK vietti murskajaisia, mestaruus karkasi silti Vantaalle

Tapa jolla HJK esiintyi kauden viimeisessä ottelussa ei jättänyt katsojia kylmäksi vaikkei Helsingin Pallokentällä hellelukemia hätyyteltykään. 

 

Minna Tuominen avasi maalihanat Bolliksella kun ensimmäistä jaksoa oli vartti pelaamatta. Sen jälkeen Ilveksen vastaan hangoittelu oli lähinnä viivytystaistelua, väistämätöntä murskatappiota vastaan. Taru Laihanen maalasi kahdesti ja Emma Koivisto, Elina Syrjälä sekä kapteeni Annika Kukkonen kertaalleen. 
Maiju Mutikaisen laukaus painuu verkkoon ja vie HJK:n 3-0 johtoon
Varsin yksipuolinen näytös jätti tulostaululle lukemat 6-1 (1-0). Ennen kaikkea joukkue esitti peliä joka on parasta mahdollista mainosta naisfutikselle. Pallo liikkui näyttävästi ja pelaajat selvästi nauttivat tekemisestä. Tulos ei kuitenkaan riittänyt kirkkaimpaan kruunuun kun PK-35 haki pisteet Ahvenenmaalta yllätys yllätys, erikoistilannemaalilla.
Koskaan ei varmasti ole 6-1 voiton jälkeen viheriöllä nähty yhtä murheellisia pelaajia. Tieto Maarianhaminassa pelatun ottelun tuloksesta saavutti Klubin pelaajat pian loppuvihellyksen jälkeen.
-Pari tasapeliä aiemmin kaudella ratkaisivat mestaruuden. Onnittelut vaan Vantaan suuntaan, pettynyt Jutta Rautiainen sanoi taistelun tauottua.
-Olen pelaajista todella ylpeä. Tänään pelasimme hienoa futista ja olisimme voineet voittaa vaikka 15-0, harmittaa silti vietävästi. Eniten harmittaa nähdä pelaajien pettymys. Tätä fudis on, draamaa.
Pienen miettimisen jälkeen mieleen tuli positiivisiakin asioita. 
-Menimme kuitenkin eteenpäin kauden aikana ja pystyimme parantamaan pallollista osaamistamme syksyä kohden. Sen takiahan tätä tehdään että omaan juttuun uskotaan.