HJK voittoon Naisten Liigassa

HJK merkkautti ensimmäisen kotivoittonsa ulkokentillä tänä vuonna voitettuaan Ilveksen Töölön pallokentällä. Klubi teki ensimmäisellä puolituntisella neljä maalia ja ottelu oli käytännössä selvä jo hyvin aikaisessa vaiheessa.
Ottelun ensimmäinen maali tuli jo seitsemän minuutin kohdalla, kun Sini Vehviläinen pelattiin keskeltä läpi. Vehviläinen pääsi kiertämään maalivahdin ja tuikkasi Klubin 1-0 – johtoon.
Toisen kerran verkkoja heilutettiin vain viisi minuuttia edellisestä maalista. Nora Heroum pelattiin oikealla laidalla vapaaksi. Heroum keskitti pallon Vehviläiselle, joka pudotti pallon takaviistoon Heidi Lindströmille. Lindström jatkoi pallon suoraan vasempaan alakulmaan.
HJK:n kolmas täysosuma merkittiin Ilveksen omaksi maaliksi. Sini Vehviläinen kamppaili pallon itselleen ja toimitti sen maalille. Epäselvän tilanteen päätteksi pallo löytyi Ilves-vahti Paula Myllyojan selän takaa.
33. minuutin kohdalla Klubi iski jälleen. HJK-puolustus avasi alhaalta pallon Heidi Lindströmille, joka jatkoi pallon Elina Syrjälälle. Syrjälä pääsi vasemmalta laidaltaan vapaaksi ja kuljetti pallon rangaistusalueelle. Syrjälä laukoi pallon etukulmasta sisään lisäten HJK:n neljään maaliin.
Toiselle puoliajalla mentäessä peli oli huomattavasti rauhallisempaa ja HJK piti kiinni johdostaan.
Noin vartti ennen päätösvihellystä Ilves sai tilaisuuden kaventaa. Ilves sai pallon HJK:n rangaistusalueella ja Nea-Stina Liljedahl liukui tilanteeseen. Tuomari näki tilanteessa virheen ja vihelsi Ilvekselle rangaistuspotkun, jota Ilves-kapteeni Heidi Kivelä ei jättänyt hyödyntämättä. Loppulukemiksi kirjattiin 4-1.

HJK 4 – 1 Ilves

1-0 Vehviläinen ‘7
2-0 Lindström ’12