HJK:lle selvä voitto Vaasassa

HJK otti selvän voiton kaataessaan vieraskentällä FC Sportin 4-0 (2-0). Maalinteossa HJK:lta onnistui Laura Kivistö, Taru Laihanen, Elina Syrjälä sekä Hanna Pyhäjärvi.

HJK ratkaisi ottelun jo ensimmäisellä jaksolla kun sekä Laura Kivistö että Taru Laihanen pistivät kertaalleen verkot tötterölle. Toinen jakso oli kosmetiikkaa.

Sportilla oli koko ottelussa vain yksi tekopaikka. Niina Kiviniemi puski kulmasta mutta Minna Tuominen pelasti pallon maaliviivalta.

Kun PK-35 Vantaa onnistui myös kaatamaan TPS:n, tarkoittaa se sitä että kultamitalit pujotetaan kaulaan vasta viimeisen sarjakierroksen jälkeen.

HJK ei ole vielä hävinnyt otteluakaan Naisten Liigassa ja tavoittelee tosissaan mestaruutta. Joukkue on tällä hetkellä kaksi pistettä PK-35:ttä jäljessä.

HJK kohtaa viimeisessä pelissään Ilveksen ja Liigaa johtava Vantaan PK-35 matkaa viimeisessä pelissään edelliskauden mestari Åland Unitedin vieraaksi.