HJK:lle tappio sarja-avauksessa

HJK:n kausi ei saanut lauantaina toivottua lähtölaukausta, kun TPS vei kotikentällään pidemmän korren kauden ensimmäisessä ottelussa maalein 4-2 (1-0). Klubi ei päässyt missään vaiheessa niskan päälle maalirikkaassa ja jännittävässä ottelussa, vaan joutui ajamaan takaa turkulaisten johtoa ottelun ensimmäisestä maalista eteenpäin.

Ottelun ensimmäinen osuma syntyi hieman ennen ensimmäisen puoliajan päätöstä, kun TPS:n Ria Öling laukoi pallon etukulmasta verkon perukoille. Klubi nousi tasoihin toisen puoliajan alussa Hanna Pyhäjärven osumalla, mutta hetkeä myöhemmin TPS karkasi uudestaan johtoon HJK:n harmillisella omalla maalilla. Pari minuuttia edellisestä turkulaiset tuplasivat johtonsa Hanna Ruohomaan puskulla. Iina Salmen osuma nosti Klubin vielä taistelemaan pisteistä, mutta Ruohomaan toinen puskumaali sinetöi voiton turkulaisille.

TPS – HJK 4-2 (1-0)

(41. Öling, 67. Oma maali, 69. Ruohomaa, 76. Ruohomaa – 59. Pyhäjärvi, 74. Salmi)

HJK:n kokoonpano: Huhtamo, Hyvönen, Ludemann, Front Jenna (74. Tossavainen), Paajonen, Perasto (42. Rinta-Filppula), Huusko, Hietanen (70. Auvinen), Pyhäjärvi, Salmi, Saastamoinen.