HJK:lle tunnustusta Captain’s Ball -gaalassa

Torstai-iltana palkittiin Naisten Liigan vuoden 2019 pelipaikkakohtaista parhaimistoa.

HJK:n hyökkääjä Jutta Rantala keräsi illan aikana kolme palkintoa. Rantala sai Naisten Liigan parhaalle maalintekijälle jaettavan Hanna-Mari Sarlin -palkinnon, parhaan hyökkääjän sekä vuoden Liigapelaajan palkinnon. Parhaaksi keskikenttäpelaajaksi valittiin kaudella 2019 Klubipaidassa pelannut Ashley Riefner.

Tuplamestaruuteen Klubin johdattanut Joonas Rantanen valittiin Naisten Liigan vuoden valmentajaksi. Rantanen sai myös Suomen jalkapallovalmentajat ry:n tunnustuksen.

– HJK on pystynyt hienosti mahdollistamaan asioita tyttö- ja naisjalkapallon saralla. Haikeutta on tietysti ollut ilmassa, kun 3,5-vuoden prosessi joukkueen kanssa on tullut päätökseen. Nyt kuitenkin katseet on viimeistään käännetty uuteen kauteen, Rantanen päättää.

Tämän lisäksi HJK:n liigajoukkueen manageri ja tyttöjen edustusjoukkueiden valmennuspäällikkö Joonas Sarelius palkittiin Kaijan kannulla. Tunnustus myönnetään suomalaisen tyttö- ja naisjalkapallon edistämiseksi tehdystä menestyksekkäästä ja pitkäjänteisestä työstä sekä naisten ja tyttöjen tasavertaisesta huomioimisesta seuratoiminnassa.