HJK:n naiset huomenna Bolliksella – vastustajana Kokkola F10

HJK:n naisten joukkue kohtaa Kokkola F10:n lauantaina Töölön pallokentällä. Liigataulukon tiiviissä keskikastissa kilpailu käy kovana ja HJK:n lauantainen vastustaja onkin viidennellä sijalla voiton päässä Klubista.

Kotijoukkue HJK on ajautunut altaan syvään päähän ja on kolmen ottelun tappioputkessa. Joukkue on taistellut koko kauden maalinteon kanssa ja keulaportit aukesivat toden teolla edellisessä kotiottelussa PK-35:ttä vastaan, kun yleensä erittäin vahvana kotijoukkueena tunnettu HJK hävisi hallitsevalle mestarille 1-5. Lisää lunta tupaan tuli vieraskentällä, kun Klubi hävisi 1-0 putoamistaistelua käyvälle TPS:lle.

Kokkola F10 on Klubille tuttu joukkue jo alkukaudesta. Joukkueet kohtasivat Liigacupin välierissä kahdesti ja tuolloin HJK oli selvästi parempi yhteismaalein 9-1. Myös kauden avausottelu Talissa meni Klubin nimiin luvuin 2-0. Kokkolassa pelattu ottelu kuitenkin päättyi kotijoukkueen 1-0 – voittoon ja KF10 on osoittanut pystyvänsä kilpailemaan tänä vuonna mahdollisesti jopa mitalisijoista. HJK:n ja KF10:n välissä on nyt vain kolme pistettä.

Ottelu Töölön pallokentällä alkaa kello 16.

HJK – KF10 la 11.8. klo 16.00, Töölön pallokenttä.