HJK:n naisilla maalijuhlat Sonera Stadiumilla – ONS kaatui luvuin 6-0

HJK kohtasi lauantaina harvinaislaatuisesti Sonera Stadiumilla pelatussa ottelussa oululaisen Oulu Nice Soccerin. Klubi käynnisti maalitehtailun puolen tunnin kohdalla, eikä sen jälkeen katsonut enää taakseen. Klubi vietti todellisia maalijuhlia ONS:n kustannuksella – ottelu päättyi 6-0

HJK:n avausmaali tuli reilun puolen tunnin pelin jälkeen. Laitalinkki Nora Heroum nousi vasenta laitaa pitkin ja onnistui syöttämään pallon keskeltä nousseelle Nea-Stina Liljedahlille. Liljedahl laukoi erinomaisen vedon suoraan oikeaan takanurkkaan.

Toinen maali nähtiin vain kahta minuuttia myöhemmin. HJK hyökkäsi keskeltä ja pallo pelattiin Melinda Koivulalle. Viime kerrallakin oululaisia kurittanut Koivula harhautti alimman puolustajan ja laukoi vasemmalla jalallaan pallon maalin vasempaan kulmaan.

Ison vaihteen silmään saanut HJK myllytti hetken kuluttua jo kolmannen osumansa. Heroum nousi jälleen vasenta laittaa ja keskitti pallon maalille. Pallo pomppi ONS-pelaajista avopaikkaan ja Satu Kruus pääsi viimeistelemään pallon tyhjään maaliin.

Toisen jakson alkua ehti vanheta reilut viisi minuuttia, kun kotijoukkue iski jälleen. Melinda Koivula sai pallon kentän vasemmalla laidalla Klubin hyökkäyskolmanneksella. Koivula syötti pallon keskelle takaviistossa olleelle Jaana Lyytikäiselle, jonka veto rangaistusalueen rajan tuntumasta upposi oikeaan alanurkkaan.

HJK jatkoi maalitehtailua tiuhaan. Tällä kertaa oli Marianna Tolvasen vuoro. Tolvanen nousi oikeata laitaa pitkin ja ajoi boksiin. Tolvanen lähestyi maalia ja ampui tulisen vedon vasempaan takanurkkaan.

Kuudes maali tuli myös vain hetkeä myöhemmin. Jaana Lyytikäinen pelasi Satu Kruus’n vapaaksi rangaistusalueelle, josta Kruus viimeisteli varmasti.

HJK:n avauskokoonpano:

Vera Varis, Kati Hakala, Laura Kivistö, Tiina Saario, Marianna Tolvanen, Melinda Koivula, Nea-Stina Liljedahl, Anna Vlasoff, Nora Heroum, Emma Koivisto, Satu Kruus.

Vaihtopelaajat:

Jasmin Seppälä, Jaana Lyytikäinen, Marta Huhtamies, Sini Ihamäki, Ella Rinta-Filppula.

Vaihdot:

46′ Emma Koivisto -> Ella Rinta-Filppula

46′ Kati Hakala -> Jaana Lyytikäinen

64′ Anna Vlasoff -> Sini Ihamäki

73′ Nea-Stina Liljedahl -> Marta Huhtamies