Jutta Rautiainen jatkaa HJK:ssa

-Viime kausi oli hieno kokemus, vaikka se päättyi kannaltamme pettymykseen, kun kaulaan ripustettiin hopeat. Ryhmässä on kuitenkin ainutlaatuinen tekemisen meininki, ja sitoutuminen on huippuluokkaa. Meitä jokaista yhdistää suuri rakkaus jalkapalloa kohtaan. Motivoituneet tytöt ovat se syy, mikä sai minut jatkamaan, Rautiainen kertoo.  


Lähtökohta tulevaan kauteen on ideaali. 

-Yhteistä taivalta on takana kymmenen kuukautta. Haluan nähdä miten paljon pystymme vielä nostamaan tasoamme. Treenit ovat käynnissä, ja valmistautuminen seuraavaan kauteen on aloitettu. Joukkue on jo pääpiirteittäin kasassa. Mikäli joku huippumotivoitunut ja työtä pelkäämätön pelaaja haluaa liittyä joukkoon, niin saa ilman muuta tulla harjoituksiin kokeilemaan, Jutta heittää haasteen.

HJK:n valmennusjohtaja Erkka V. Lehtola on sopimuspaperista mielissään.


– Jutta oli luonnollisesti selvä ykkösehdokkaamme: tulokset puhuvat puolestaan. Jutta teki yhdessä muun tiimin kanssa loistotyön kasatessaan joukkueen päättyneelle hopeakaudelle. Halusimme vaalia naisten joukkueen hyvää fiilistä ja reipasta tekemisen meininkiä. Kauden 2011 starttiin on vielä pitkä aika, mutta HJK on taatusti iskussa kun hetki koittaa ja pelit mestaruuksista alkavat.Suuria tunteita luvassa myös ensi kaudella, kun Jutta eläytyy penkin takana