Katsojainfo: HJK – FC Honka La 14.10. klo 15.00

HJK:n vieraaksi kauden viimeiseen Kansallisen Liigan otteluun Bolt Arenalle saapuu FC Honka.

HJK Katsomo - HJK Helsinki. Photo: © Mira Lönnqvist

Liput

Otteluun on vielä lippuja myytävänä. Lippuja voi hankkia ennakkoon osoitteesta hjk.lippu.fi. Pääsylippuja on mahdollista ostaa myös paikan päällä. Lipunmyynti tapahtuu Bolt Arenan ravintolasta klo 14.00 alkaen. Kaikki liput ovat numeroimattomia lippuja pääkatsomoon, joten voit valita paikkasi vapaasti.

Katsomoon pääsee myös Kansallisen Liigan kausikortilla, sekä Klubien Klubi -kausikortilla.

Klubin entiset pääsarjapelaajat

Kauden viimeinen sarjapeli on myös Klubin 1001 pääsarjaottelu. Merkkipaalun kunniaksi otteluun on kutsuttu kaikki HJK:n naisten joukkueen entiset pääsarjapelaajat. Ennen peliä Bolt Arenan Hall of Fame tilassa on tarjolla pientä purtavaa ja virvokkeita. Paikalla on myös uuden osakeyhtiön puheenjohtaja Anu Ubaud kertomassa HJK:n suunnitelmista tuleville vuosille. Ilmoittaudu mukaan viimeistään 12.10. Lisätietoja voit lukea tästä.

HJK-juniorit

HJK:n omat juniorit ja toimihenkilöt pääsevät peliin tuttuun tapaan veloituksetta näyttämällä sisääntulon yhteydessä MyClub-sovelluksen HJK-jäsenkorttia. Tarkemmat ohjeet löydät oman MyClubisi “tiedotteet” -osiosta. MyClubilla saa tuoda yhden kaverin veloituksetta sisään.

Kansallisen Liigan palkintojenjako

Kansallisen liigan kolmen kärki on jo ratkennut, ja HJK on varmistanut itselleen hopeamitalit. Ottelun jälkeen järjestetään palkintojenjako. Palkintoja tulee jakamaan Kansallisen Liigan puheenjohtaja Mariet Louhento, sekä U23-maajoukkueen päävalmentaja Jarmo Matikainen.

Saapuminen

Ottelussa on avoinna pääkatsomo. Kaikki liput ovat numeroimattomia, joten voit valita paikkasi vapaasti. Bolt Arenan portit aukeavat tuntia ennen peliä, klo 14.00. Yleisön sisäänkäynti myös ravintolan ovista. Porteilla on totutusti turvatarkastus. Turvatarkastuksen nopeuttamiseksi voit avata reppusi ja takkisi sekä ottaa tavarat taskuista valmiiksi esille. Tämän avulla nopeutamme huomattavasti turvatarkastuksia ja saamme myös nopeammin katsojia sisään areenalle. Kiitos jo etukäteen!

Ravintolapalvelut

Bolt Arenan ravintola on avoinna koko ottelun ajan. Ravintolasta voi ostaa pientä purtavaa, kuten burgereita, makkaraa ja nachoja, sekä virvokkeita ja kahvia. Ottelutapahtumassa on myös anniskeluoikeudet. Tällä kaudella Bolt Arenalla voi maksaa ostoksensa vain maksukortilla. Käteinen ei käy maksuvälineenä.

HSL-lippu

HJK tarjoaa kaikille kausikorttilaisille sekä matsilipun ennakkoon ostaneille HSL:n AB-lipun, jolla saapua Bolt Arenalle veloituksetta. HSL:n AB-lippu toimitetaan asiakkaalle matsipäivän aamuna. Etu koskee kausikortteja ja matsilippuja, jotka on ostettu viimeistään 13.10.2023 aikana.

Televisiointi

Ottelu näkyy suorana lähetyksenä Ruutu-palvelusta.

Muuta

Tupakointi Bolt Arenalla on kielletty.

Tervetuloa!