Klubi on Suomen Mestari 2019!

HJK varmisti mestaruuden kaksi kierrosta ennen Naisten Liigan päättymistä. Kuopion Palloseura kaatui aurinkoisessa Töölössä luvuin 3-0.

Ashley Riefner loi heti ottelun alussa lyhyessä ajassa kolme maalipaikkaa, joista viimeisin kilahti ylärimaan. HJK hallitsi ottelua alusta loppuun ja Anna Koivunen hoiti varmasti vieraiden muutamat maalipaikat.

Klubi siirtyi 1-0 johtoon 22. minuutilla, kun Essi Sainion veto kilpistyi KuPS-vahti Daniela Soleraan Jutta Rantala oli hereillä ja laukoi paluupallon maaliin. Sama kaksikko oli asialla myös toisen puoliajan alussa syntyneessä 2-0 maalissa. Rantala sinetöi hattutempunsa ottelun 89. minuutilla laukomalla pallon rangaistusalueen laidalta oikeaan yläkulmaan.

– Olemme jaksaneet tehdä työtä ja nyt se palkinto tuli. Suomen Cup alkoi tammikuussa ja Naisten Liiga helmikuussa, emmekä ole edelleenkään hävinneet ottelua. Olen todella ylpeä siitä kuinka olemme jaksaneet tehdä työtä, ilman suuria tason pudotuksia, päävalmentaja Joonas Rantanen kiitteli.

Sanoista tekoihin -ottelussa tehtiin myös Naisten Liigan uudeksi katsojaennätykseksi 1630.

HJK – KuPS 3-0 (1-0)