Klubin ottelut jatkuvat Jyväskylässä

HJK kohtaa alavireisesti kautensa aloittaneen JyPK:n.

HJK:n ottelut jatkuvat väliviikon jälkeen Jyväskylässä. JyPK hävisi Kansallisen Liigan 7. kierroksella vieraissa Ilvekselle 3-1 ja on jämähtänyt tällä hetkellä sarjan häntäpäähän. HJK:lla on alla 1-0 kotivoitto Hongasta.

Jyväskyläläiset saivat viime viikolla iloisia uutisia: yli 100 liigaottelua pelannut Henna Honkanen on pelikelpoinen lauantain ottelussa. Italian Serie A:sta takaisin JyPK:n siirtynyt Honkanen oli viime kaudella keskisuomalaisten paras maalintekijä 12 osumalla.

Ilmaiseksi ei Harjun stadionilta ole luvassa mitään. Lyhyessä ja tasaisessa sarjassa tulee olemaan vahvoilla joukkueet, jotka pystyvät viemään omaa pelaamistaan jatkuvasti eteenpäin.

– JyPK tarjoaa meille varmasti hyvän haasteen kotikentällään. Joukkueen mukaan liittyvät Honkanen sekä maalivahti Pauliina Tähtinen tuovat paljon lisää heidän pelaamiseen. Honka-ottelu oli meiltä suhteellisen hyvä. Tavoitteena on jatkaa lauantaina pisteiden lisäksi oman pelaamisen kehittämistä pelin eri vaiheissa, avaa päävalmentaja Jonne Kunnas.

La 8.8. JyPK – HJK klo 16 Harjun stadion