Pelit jatkuvat Vantaalla – HJK kohtaa vieraskentällä PK-35 Vantaan

HJK:n voittoputki on venynyt viiteen otteluun, johon jatkoa lähdetään hakemaan Vantaalle. Myyrmäessä Klubi kohtaa PK-35 Vantaan.

Maaria Roth tälläsi pallon verkkoon pilkulta preseasonin harjoitusottelussa PK-35 Vantaata vastaan.

HJK suuntaa vierasotteluun Myyrmäkeen, jossa vastassa on PK-35 Vantaa. Perjantain kotijoukkue on pelannut poikkeuksellisen alkukauden. Saldona heillä on neljä tasapeliä ja yksi tappio, jonka he kärsivät KuPSia vastaan viime viikonloppuna. 

– PK-35 Vantaa on mielenkiintoinen joukkue, johon on tullut paljon muutoksia viime kaudesta. Heillä on ringissään muutama kokenut pelaaja, jotka johtavat nuorta joukkuetta. Valmennus heillä on ylivoimaisesti kokenein ja menestynein. He ovat tehneet viimeisten vuosien aikana hyvää työtä pelaajakehityksen kannalta, joukkueen päävalmentaja Arttu Heinonen kertoo.  

HJK:n edellinen ottelu pelattiin sunnuntaina äitienpäivänä, joten perjantain kohtaaminen vantaalaisia vastaan on kolmas ottelu kahdeksaan päivään. Valmistautuminen on kuitenkin sujunut odotetusti. 

Klubi kohtasi PK-35 Vantaan preseasonilla harjoitusottelussa, jossa HJK oli selvästi vahvempi numeroin 6–0. Valmennus on kuitenkin analysoinut PK:n alkukauden esitykset tarkkaan ja kartoittanut omia painopisteitään. 

– Huomiseen otteluun olemme pyrkineet löytämään iskun paikkoja ja vahvistamaan omaa tekemistämme. Maksimoimme tuloksia laadukkaalla tekemisellä niin arjessa kuin ottelussa. Uskomme vahvasti meidän omaan pelaamiseen, joka tuo meille varmasti myös positiivisen tuloksen. Lyömme itsemme aina likoon otteluissa ja sitä odotan myös perjantailta, Heinonen sanoo.  

Joukkue on pysynyt terveenä eikä käytössä olevaan kokoonpanoon ole tullut muutoksia.

Otteluennakon haastattelussa ovat tällä kertaa maalinteossa onnistunut Lotta Kalske sekä puolustuksen lukko Helmi Raijas. Katso videolta heidän mietteet omista otteistaan sekä perjantain vastuksesta PK-35 Vantaasta.

Lotta Kalske (vasemmalla) ja Helmi Raijas (oikealla) otteluennakon haastattelussa.