Raitapaidat iskevät yhteen kärkikamppailussa

Vuodesta 2003 asti kentällä vääntäneet HJK ja FC Honka kohtaavat maanantaina Naisten Liigan kärkikamppailussa.

Joukkueet ovat kohdanneet naisten korkeimmalla pääsarjatasolla yhteensä 38 kertaa ja pääkaupunkiseudun valtiattaruudesta on käyty tasaista taistelua läpi vuosien. Voittamalla maanantain ottelun HJK pystyy kaventamaan voitot 14-15 sekä kasvattamaan eroa seuraaviin joukkueisiin entisestään. Honka on hävinnyt tällä kaudella ainoastaan Klubille, mutta tämän lisäksi tasapelejä on kertynyt neljä.

Joukkueiden edellinen kohtaaminen päättyi Klubin hyväksi 2-3 Essi Sainion ja Jutta Rantalan maaleilla. Honkaa vastaan pelattu peli oli hyvätasoinen ja samaa odotetaan myös tulevasta ottelusta. Hongan kokoonpanoon on kevään aikana liittynyt Tia Painilainen. HJK pääsee otteluun parhaalla kokoonpanolla, ainoastaan Emilia Ukkonen on poissa vahvuudesta uuden TPS-lainapestin myötä.

Maanantain ottelussa on taas kolme tärkeää pistettä jaossa ja HJK pääsee pitkästä aikaa taas pelaamaan kotiyleisön eteen. IK Myran pelistä on parannettava omaa pallollista pelaamista viimeisellä kolmanneksella sekä oltava erittäin tarkkana Hongan vastahyökkäysten kanssa.

Ma 15.7. HJK – FC Honka klo 18:30 Telia 5G Arena, liput 10€/5€