Sunnuntaina Bolt Arenalla HJK – PK-35 Vantaa

HJK kohtaa sunnuntaina Bolt Arenalla Suomen Cupin puolivälieräottelussa PK-35 Vantaan kotiyleisön edessä.

Jasmin Mansaray - HJK Helsinki. Photo: © Mira Lönnqvist

HJK selvitti Suomen Cupin lohkovaiheen puhtaalla pelillä. Klubi voitti P-Iirot ja EPS:n maalein 8–0 sekä TPS:n lukemin 4–2. Ria Karjalainen oli lohkovaiheen Klubin paras maalintekijä viimeistellen kuusi maalia. Veera Hellman osui viidesti, Oona Sevenius ja Nea Lehtola kumpikin kolmesti.

PK-35 Vantaa voitti myös kaikki pelinsä lohkovaiheessa, jossa vantaalaisten vastustajina olivat Åland United, HJK T18 Akatemia sekä VJS. PK:n paras maalintekijä oli kolme maalia tehnyt Wilma Forsblom.

Viime viikonloppuna Suomen Cupissa pelattiin kaksi puolivälieräpeliä. Åland United pudotti KuPS:n ja PK-35 FC Hongan. Lauantaina kohtaavat JyPK ja Ilves ja sunnuntaina viimeisestä välieräpaikasta taistelevat HJK ja PK-35 Vantaa.

HJK ja PK-35 Vantaa ovat toisilleen hyvinkin tutut kilpakumppanit. Viime vuonna joukkueet kohtasivat cupin välierässä, ja vantaalaisjoukkue eteni finaaliin rangaistuspotkukilpailun jälkeen.

Klubi pääsee sunnuntain pelissä ensimmäistä kertaa tänä vuonna pelaamaan omalle kotikentälleen, Bolt Arenalle. Myös pääkatsomo on avoinna, joten kotiyleisön ääntä odotetaan joukkueen tueksi.

– On tietysti upea juttu päästä pelaamaan taas panoksellinen peli ja vielä omalle kotikentälle. Uskon, että joukkueemme on valmis esittämään parastaan sekä nappaamaan jatkopaikan, päävalmentaja Jonne Kunnas pohtii.

– PK-35 Vantaa on vastustajana tuttu ja heidän kanssaan ottelut ovat aina tasaisia. Kaksi hyvää joukkuetta on vastakkain ja tasainen peli on odotettavissa myös sunnuntaina, päävalmentaja lisää.

Klubi on pelannut talvella kolme peliä lohkovaiheessa. Viimeisin lohkovaiheen peli oli 12. päivä tammikuuta.

– Cupin otteluiden välissä olemme saaneet vietyä pelaamistamme eteenpäin pelaamalla useamman harjoitusottelun eri HJK:n poikajoukkueita vastaan. Tästä isot kiitokset seuran joukkueille avoimesta yhteistyöstä, joka varmasti auttanut kaikkia joukkueita, Kunnas kertoo.

Myös talven haastava sairastelutilanne on kääntymässä paremmaksi.

– Tilanne on varmasti ollut samanlainen monella muullakin joukkueella. Nyt sairastelutilanne näyttää hiukan valoisammalta, mutta vielä joitakin poissaoloja on, päävalmentaja toteaa.

HJK vs PK-35 Vantaa
Suomen Cupin puolivälierä
13.3.2022 klo 15.00
Bolt Arena

TV-live: HJK TV
Liput: HJK Lippukauppa

Ottelun liput ovat myynnissä HJK:n lippukaupassa. Kaikki liput ovat numeroimattomia lippuja pääkatsomoon, eli voit valita vapaasti istumapaikkasi katsomossa. Lipunmyynti on avoinna Bolt Arenalla myös matsipäivänä klo 12.00 alkaen. Ottelu sisältyy myös Klubien Klubi -korttiin.

Bolt Arenan remontissa olevat ravintolapalvelut eivät valitettavasti ole avoinna vielä sunnuntain Suomen Cupin ottelussa eikä ottelussa näin ollen ole ruoka- ja juomamyyntiä. Voit lukea lisää Bolt Arenan katsomojärjestelyiden muutoksista täältä.