Syrjälä: “Meillä ei ollut yhtään heikkoa lenkkiä”

HJK tarttui Naisten Liigan kärkipaikkaan kiinni voitettuaan lauantaina Kokkola Futis 10:n 4-0. Raitapaidat maalasivat kahteen otteeseen molemmilla puoliskoilla ja saivat tärkeät kolme pistettä vahvalla esityksellä. Vierasjoukkue ei saanut kovinkaan montaa vaarallista tilannetta raitapaitojen maalille, vaikka se ajoittain pääsikin hyökkäämään syvälle HJK:n alueelle.
Ottelun parhaaksi valittu Elina Syrjälä pelasi keskikentän laidalla täydet minuutit kokkolalaisia vastaan. Laitapelaaja niittasi HJK:n kolmannen maalin ottelussa saatuaan syötön rangaistusalueelle, josta pääsi laukomaan pallon vastustamattomasti ohi vieralijoiden maalivahdin. Syrjälä koki pelin olleen pääsääntöisesti hyvin hallussa, vaikka uskookin toisella puoliajalla KF10:n päässeen hieman mukaan peliin.
– Meillä ei juurikaan ollut hätää ottelussa. Pakit pystyivät häiritsemään hyvin vastustajia meidän alueella ja linja pelasi varmasti. Vera (Varis) otti rangaistusalueelle tulleet pallot myös hyvin, Syrjälä kehuu.
Elinan mukaan HJK pelasi tasaisen vahvasti, eikä joukkueessa ollut yhtään heikkoa lenkkiä. Hänen mielestään parhaan pelaajan palkinto olisi ottelussa voinut mennä monelle muullekin pelaajalle.
HJK on nyt kahden pisteen karkumatkalla tasapisteissä oleviin FC Honkaan ja PK-35 Vantaaseen nähden. HJK:lla on jo ensi keskiviikkona edessään yksi loppukauden suurimmista otteluistaan, sillä se kohtaa PK-35 Vantaan vieraskentällä Myyrmäessä. PK-35 on täysin suvereenisti esiintyneen kärkinelikon viimeinen joukkue, jonka Klubi tällä kaudella kohtaa.
HJK:n ryhmä on kokenut kauden aikana ylä- ja alamäkensä ja nousu sarjan piikkipaikalle ilahduttaa koko seuraa.
– Tämä päivä nautitaan sarjajohdosta, mutta pian täytyy alkaa jo valmistautumaan keskiviikkoa varten. PK-35 – ottelu on todella tärkeä peli, Syrjälä summaa.