Täysi pistepotti karkasi viime hetkillä

HJK ja Honka tasasivat pisteet maanantai-iltana käydyssä Naisten Liigan kärkikamppailussa.

Ottelun alku oli HJK:lle vaikea ja vieraat saivat ensimmäisen kulmapotkunsa vain muutaman peliminuutin jälkeen. Hongan suoraviivainen ja selkeä pelisuunnitelma pakotti Klubin muokkaamaan prässiään, jonka jälkeen peli siirtyi enemmän HJK:n hallintaan.

Klubi rikkoi kuparisen ensimmäisenä, kun Jutta Rantala iski 12 maalinsa ottelun 22. minuutilla. Rantala yllätti Honka-vahti Milla-Maj Majasaaren kiskaisemlla pallon suoraan kulmapotkusta maaliin. Toisella puoliajalla HJK valahti omalla kenttäpuoliskolla liian alas ja pelinrakentelu ei ollut riittävällä tasolla. Tästä johtuen Klubin hyökkäykset jäivät kovin lyhyiksi.

Anna Koivunen esitti muutaman paraatitorjunnan ja näytti pitkään, että kotijoukkue korjaa ottelusta täyden pistepotin. Hongan Tia Painilainen tasoitti kuitenkin pelin 89. minuutilla. Odotetun tasainen ottelu päättyi siis 1-1 pistejakoon. HJK johtaa sarjaa edelleen yhdeksällä pisteellä toisena majailevaan Honkaan.

– Tämä oli hyvä peli, emmekä ole pelanneet hetkeen yhtä tasaista ottelua. Molemmat joukkueet laittoivat selvästi kaiken likoon eli tulos on siinä mielessä ihan oikeutettu. Nyt meidän pitää ottaa oppi mukaan, sillä vastus ei tästä helpotu, kun pelaamme seuraavaksi Åland Unitedia ja KuPS:a vastaan vieraissa, pohti HJK:n päävalmentaja Joonas Rantanen.

HJK FC Honka 1-0 (1-1)