TPS saapuu Klubin vieraaksi lauantaina

HJK:n tiheätahtinen pelirytmi huipentuu lauantaina TPS:n saapuessa Töölön pallokentälle. Viime keskiviikkona PK-35 Vantaata vastaan kärsityn tappion myötä HJK laskeutui kaksi sijaa alaspäin kolmannelle sijalle. Klubi lähtee tavoittelemaan tärkeitä voittoja viimeisestä neljästä ottelusta. Eroa Honkaan ja PK-35:een on vain yksi piste.
 
HJK:n tilanne on selvä – sen on voitettava loput ottelunsa ja toivottava, että kilpailijat tiputtavat pisteitä viimeisen neljän ottelun aikana. HJK-hyökkääjä Sini Vehviläinen myöntää, ettei keskiviikkoinen PK-35 – kamppailu ollut joukkueelta hyvä ottelu.
– Jengi on todella pettynyt siitä, miten ottelussa kävi. Nyt voimme vain miettiä seuraava peliä ja yrittää selvittää loput ottelumme. Täytyy pelata niin hyvin kuin vain voi ja katsoa missä lopulta ollaan. Tämä ei ole enää meistä kiinni, Sini toteaa.
– Uskon, että PK-35 ja Honka tekevät kaikkensa voittaakseen loput ottelunsa, mutta heillä voi myös olla kovat paineet pärjätä lopuissa otteluissaan johtoasemansa takia.
TPS:n ja Klubin väliset kohtaamiset ovat tällä kaudella päättyneet suvereenisti sinivalkoisille. HJK:n maaliero kahdesta Turussa pelatusta ottelusta on huimat +12. Molemmat kamppailut ovat päättyneet HJK:n 0-6 – voittoon. TPS on liigan jumbona, mutta turkulaisryhmän kohtalo ei vielä ole sinetöity.
Vehviläinen kertoo joukkueen lähtevän voittamaan ottelua, kuten kaikkia vastustajiaan vastaan.
– Toivottavasti pystymme yhtä vahvoihin esityksiin kuin aikaisemminkin TPS:ää vastaan. He (TPS) tulevat pistämään kampoihin niin paljon kuin pystyvät. Emme voi aliarvioida vastustajaa, Sini muistuttaa.
Sarjataulukko
1. PK-35 Vantaa 53 pt
2. FC Honka 53 pt
3. HJK 52 pt
4. Åland United 50 pt
5. Kokkola F10 25 pt
6. Ilves 25 pt
7. Nice  Futis 24 pt
8. KMF 18 pt
9. FC United 15 pt
10. TPS 12 pt
HJK – TPS, 10.9. lauantai Töölön pallokenttä kello 15.00.