U19: Tanska niukasti parempi

Sekä Suomi että Tanska olivat hävinneet avausottelunsa ja lähtivät peliin tunnustellen liikkeelle. Ensimmäisellä jaksolla ei montaa tekopaikkaa nähty, ja tauolle mentiin 0-0 lukemissa.

Toisen puoliajan Suomi aloitti vastustajaansa paremmin, ja sai luotua pari vaarallista tilannetta. Sinivalkoisten hallitessa kenttätapahtumia pääsi Tanska kontraamaan vaarallisesti. Kun kymmenisen minuuttia oli edetty toista jaksoa pääsi isokokoinen Junge Pedersen puskemaan keskityspallon verkkoon. Suomi ei masentunut takaiskusta vaan jatkoi hyvää peliään. Tasoitusta ei vain saatu aikaiseksi. Yhden Tanskan vaarallisen vastaiskun jälkeen Pernille Harder kaadettiin ja tuomari vei pallon pilkulle. Pedersen asettui laukaisemaan mutta Suomen maalivahti Katja Kankaanpää onnistui torjunnassaan.
Noin kaksikymmentä minuuttia ennen loppua Tanska meni jo 2-0 johtoon Boye Sörensenin maalilla. Ainoastaan pari minuuttia myöhemmin Tiina Vatanen ampui vapaapotkusta Suomen kavennuksen. Tämä jäi myös ottelun lopputulokseksi.
Tanska – Suomi 2-1 (0-0)

54. Junge Pedersen 1-0

73. Boye Sørensen 2-0

75. Tiina Vatanen 2-1