Yhdeksän pistettä kahdeksaan päivään – Klubi jälleen voittoon 

Otteluruuhkasta huolimatta HJK esitti jälleen vahvoja otteita, kun PK-35 Vantaa kaatui Myyrmäessä lukemin 6–1.

Klubi sai perjantai-illan otteluun suvereenin alun, kun ensimmäinen maali nähtiin jo kahden minuutin jälkeen. Lilli Halttunen sai pallon haltuunsa kuudentoista rajalla ja toimitti sen boksiin, jossa Lotta Kalske päästi pallon jalkojensa välistä Jenna Topralle. Topra laukoi pallon tarkasti oikeaan alakulmaan vieden Klubin 1–0 johtoon. 

Ottelun toisen maalin iski Halttunen, joka vastaanotti täydellisen läpisyötön Topralta. Halttunen ohitti PK-35 Vantaan maalivahdin sijoittamalla pallon varmasti maaliin 12 peliminuutin jälkeen. 

Lotta Kalske pääsi vuorostaan maalintekoon, kun Halttunen sai pallon haltuunsa ja kääntyi nopeasti syöttäen Kalskeen läpi maalintekoon. Kalske ei epäröinyt vaan laukoi pallon vasempaan alakulmaan vieden Klubin jo 3–0 johtoon. 

Topra pääsi iskemään ottelun neljännen osuman 40 minuutin jälkeen Halttusen vahvan esityön tuloksena, kun hän pääsi vapaaksi oikealta laidalta ja laukoi pallon vasempaan alanurkkaan. Tauolle lähdettiin Klubin kiistattomassa 4–0 johdossa. 

Toisen puolikkaan alussa kotijoukkue PK-35 Vantaa sai uuden vaihteen peliinsä ja onnistui luomaan myös potentiaalisia hyökkäyksiä. HJK:n harmiksi sattui myös ikävä harhasyöttö ja pallo valui Helmi Raijaksen jalasta omaan maaliin. 

Kun 60. minuuttia oli pelattu, PK-35 Vantaan Natalie McNally repi Halttusta alimpana pelaajana punaisen kortin arvoisesti ja vantaalaiset joutuivat pelaamaan loppuottelun vajaalla. 

Kahdeksan minuuttia myöhemmin Halttusta ei enää pysäytetty, kun vaihdosta tullut Tuuli Enkkilä antoi puhkovan seinäsyötön hyökkääjälle, joka toistamiseen ohitti maalivahdin ja tyylitteli pallon maaliin. 

Illan viimeisen osuman iski Lotta Kalske, joka pääsi laukomaan pallon tarkasti maaliin lyhyenä annetun kulmapotkun päätteeksi Elli-Noora Kainulaisen syötöstä. Ottelu päättyi näissä numeroissa 1–6.  

Päävalmentaja Arttu Heinon kertoo joukkueen otteista Myyrmäessä.

PK-35 Vantaa–HJK 1–6 (0–4)
2. 0–1 Jenna Topra
12. 0–2 Lilli Halttunen
25. 0–3 Lotta Kalske
40. 0–4 Jenna Topra
54. 1–4 oma maali
69. 1–5 Lilli Halttunen
89. 1–6 Lotta Kalske

Kokoonpano
Annika Laihanen
Noora Karvonen
Jenna Topra (70′ Emmaliina Tulkki)
Elisa Ikonen
Lotta Kalske
Nelli Kalske (57′ Jasmin Mansaray)
Sara Sievistö (57′ Reetta Suomela)
Elli-Noora Kainulainen
Milja Kiviranta (64′ Tuuli Enkkilä)
Lilli Halttunen
Maaria Roth (46′ Helmi Raijas)

Vaihdossa
Siiri Forsström
Veera Hellman