Medialle

AKKREDITOINTI

Kaikkiin HJK:n kotiotteluihin vaaditaan akkreditointi. Akkreditointipyynnöt voi lähettää ottelua edeltävään päivään klo 18.00 mennessä. Hyväksytty akkreditointi kuitataan aina kirjallisesti.

HJK:lla on oikeus valita akkreditoinnin saavat henkilöt. Emme voi taata hyväksyttyä akkreditointia kaikille halukkaille.

UEFA Europa Conference League

Akkreditointipyynnöt UEFA Europa Conference Leaguen otteluihin on lähetettävä viimeistään kaksi päivää ennen ottelua kello 18.00 mennessä.

Akkreditointilista lähetetään UEFAlle, ja HJK:lla on oikeus valita akkreditoinnin saavat henkilöt. Emme voi taata hyväksyttyä akkreditointia kaikille halukkaille.

Ilmoittaudu:

KORONA-AJAN ERITYISJÄRJESTELYT

SAAPUMINEN

Sisäänkäynti Bolt Arenalle tapahtuu MEDIA-ovesta. Toimittajat ohjataan portaikkoa ylös lehdistökatsomoon, valokuvaajat ohjataan portaikkoa alas takakäytävää pitkin työtilaan ja sieltä kenttätasolle.

Mediaovi avataan 45 minuuttia ennen ottelun alkua ja se suljetaan 30 minuuttia ennen ottelun alkua.

HUOM! MEDIA-oven sulkeuduttua sisäänpääsy ei ole enää mahdollista.

Rajoitusten vuoksi sisätilat ovat rajallisesti käytössä. Mixed zone ottelun jälkeen on ulkona Pääkatsomon eteläpäässä lähellä kenttätasoa. Ottelun jälkeistä lehdistötilaisuutta ei järjestetä.

POISTUMINEN

Bolt Arenalta poistutaan samaa reittiä kuin tullessa eli MEDIA-oven kautta. Mediapassit ja kuvausliivit palautetaan uloskäynnin luona olevalle pöydälle.

Lehdistökatsomoa voi käyttää ottelun jälkeen työtilana.

Rajoitettu saapumisaika ja muut poikkeusjärjestelyt johtuvat poikkeusoloista.

Lisätiedot: 040 559 3813

MEDIAN PELISÄÄNNÖT HJK:N KOTIOTTELUISSA

HUOM! Korona-ajan erityisjärjestelyt kumoavat osan alla olevista ohjeista.

Median sisäänkäynti tapahtuu lähtökohtaisesti Bolt Arenan MEDIA-ovesta (Urheilukatu 5, katutaso). Varaudu turvatarkastukseen ja esittämään lehdistökorttisi.

Medialle on varattu stadionilta erilliset työskentelytilat. Kirjoittaville toimittajille on oma mediakatsomo Bolt Arenan Yläkatsomon yhteydessä. Kuvaajille on varattu omat toimintatilat kenttätasolta.

Median tulee pysyä merkatuilla työskentelyalueilla. Kuvaajien ei ole lupa poistua kenttätasolta katsomoon, eikä pressikortti oikeuta ilman erillistä pääsylippua muualle kuin mediakatsomoon tai erikseen medialle merkatuille paikoille.

Ottelun jälkeen pelaajahaastattelut tehdään stadionin alakerran Mixed Zonella. Valmentajien pressitilaisuudet ottelun jälkeen ovat Yläkatsomon mediatilassa, ellei toisin ilmoiteta.

Mikäli et saa HJK:n mediapostia mutta haluat HJK:n medialistalle, laita tietosi meilillä: media(a)hjk.fi.

HAASTATTELUT

Kaikki haastattelupyynnöt HJK Median kautta: HJK Media, 040 559 3813

PELISÄÄNNÖT HARJOITUSTEN KUVAAMISESSA

Harjoituksia saa kuvata vain HJK:n suostumuksella. Kuvaamisista sovitaan HJK Median kanssa.

Seuraavia sääntöjä on noudatettava:
– kuvaaminen on sallittu vain kentän laidalta
– kenttäalueelle ei saa mennä
– lähimpiin harjoitteleviin pelaajiin on pidettävä vähintään 10 m turvaetäisyys
– mikäli valmentaja tai muu HJK:n edustaja pyytää väistymään, on pyyntöä noudatettava välittömästi

AINEISTO-OHJEET

Ottelutapahtumiin toimitettavien digitaalisten mainosaineistojen tekniset ohjeet löytyvät tästä »

HJK Logo

HJK:n virallinen tunnus on ladattavissa tästä »
HJK pidättää kaikki oikeudet logon käyttöön. Lupa logon käyttöön on pyydettävä HJK:lta. Muuta kuin virallista versiota ei ole missään olosuhteissa lupa käyttää.