Medialle

AKKREDITOINTI

Kaikkiin HJK:n kotiotteluihin vaaditaan akkreditointi. Veikkausliigan otteluissa akkreditointi sulkeutuu 24 tuntia ennen ottelua. Hyväksytty akkreditointi kuitataan aina kirjallisesti.

HJK:lla on oikeus valita akkreditoinnin saavat henkilöt. Emme voi taata hyväksyttyä akkreditointia kaikille halukkaille.

Ilmoittaudu:

MEDIAN PELISÄÄNNÖT HJK:N KOTIOTTELUISSA

Sisäänkäynti Bolt Arenalle tapahtuu MEDIA-ovesta (Urheilukatu 5, katutaso). Ovi avataan 45 minuuttia ennen ottelun alkua ja suljetaan ottelun alkaessa. Poikkeuksena Kansallisen Liigan ja Naisten Suomen Cupin ottelut, joissa median sisäänpääsy alkaa tunti ennen ottelun alkua ja päättyy puoli tuntia ennen ottelun alkua. Toimittajat ohjataan portaikkoa ylös lehdistökatsomoon, valokuvaajat portaikkoa alas takakäytävää pitkin työtilaan ja sieltä kenttätasolle.

Medialle on varattu stadionilta erilliset työskentelytilat. Kirjoittaville toimittajille on oma mediakatsomo Bolt Arenan Yläkatsomossa ja työskentelytilat sen alla. Kuvaajille on varattu omat toimintatilat kenttätasolta. Tilat ovat käytettävissä ottelun päätyttyä.

Median tulee pysyä merkityillä työskentelyalueilla. Kuvaajien ei ole lupa poistua kenttätasolta katsomoon, eikä pressikortti oikeuta ilman erillistä pääsylippua pääsyä muualle kuin mediakatsomoon tai erikseen medialle merkityille paikoille.

Ottelun jälkeen pelaajahaastattelut tehdään stadionin alakerran mixed zonella. Valmentajien pressitilaisuudet pidetään ottelun jälkeen niin ikään alakerrassa, mixed zone -alueen lähellä sijaitsevassa tilassa, jonne on mahdollista jäädä myös työskentelemään ottelun jälkeen.

Mikäli et saa HJK:n tiedotteita, laitathan yhteystietosi meilillä: [email protected].

HAASTATTELUT

Kaikki haastattelupyynnöt HJK Median kautta:
Pekka Mäntylä, 044 0296829 / [email protected] (Veikkausliiga ja HJK Klubi 04)
Joonas Sarelius, +358 50 567 9000 / [email protected] (Kansallinen Liiga)

PELISÄÄNNÖT HARJOITUSTEN KUVAAMISESSA

Harjoituksia saa kuvata vain HJK:n suostumuksella. Kuvaamisista sovitaan HJK Median kanssa.

Seuraavia sääntöjä on noudatettava:
– kuvaaminen on sallittu vain kentän laidalta
– kenttäalueelle ei saa mennä
– lähimpiin harjoitteleviin pelaajiin on pidettävä vähintään 10 m turvaetäisyys
– mikäli valmentaja tai muu HJK:n edustaja pyytää väistymään, on pyyntöä noudatettava välittömästi

AINEISTO-OHJEET

Ottelutapahtumiin toimitettavien digitaalisten mainosaineistojen tekniset ohjeet löytyvät tästä »

HJK:n virallinen tunnus on ladattavissa tästä »
HJK pidättää kaikki oikeudet logon käyttöön. Lupa logon käyttöön on pyydettävä HJK:lta. Muuta kuin virallista versiota ei ole missään olosuhteissa lupa käyttää.