Medialle

AKKREDITOINTI

Haluamme taata ammattitoimittajille parhaan mahdollisen työrauhan. Tästä syystä kaikkiin HJK:n kotiotteluihin vaaditaan akkreditointi. Hyväksytty akkreditointi kuitataan aina joko kirjallisesti tai suullisesti.

HJK:lla on oikeus valita akkreditoinnin saavat henkilöt. Emme välttämättä voi taata hyväksyttyä akkreditointia kaikille halukkaille.

Ilmoittaudu:

MEDIAN PELISÄÄNNÖT HJK:N KOTIOTTELUISSA

Median sisäänkäynti tapahtuu lähtökohtaisessti Bolt Arenan AITIOT-ovesta (Urheilukatu 5, katutaso). Jos median edustajille on käytössä oma sisäänkäynti, ilmoitamme tästä akkreditoinnin yhteydessä. Varaudu turvatarkastukseen ja esittämään lehdistökorttisi.

Medialle on varattu stadionilta erilliset työskentelytilat. Kirjoittaville toimittajille on oma mediakatsomo Bolt Arenan Yläkatsomon yhteydessä. Kuvaajille on varattu omat toimintatilat kenttätasolta.

Median tulee pysyä merkatuilla työskentelyalueilla. Kuvaajien ei ole lupa poistua kenttätasolta katsomoon, eikä pressikortti oikeuta ilman erillistä pääsylippua muualle kuin mediakatsomoon tai erikseen medialle merkatuille paikoille.

Ottelun jälkeen pelaajahaastattelut tehdään stadionin alakerran Mixed Zonella. Valmentajien pressitilaisuudet ottelun jälkeen ovat Yläkatsomon mediatilassa, ellei toisin ilmoiteta.

Mikäli et saa HJK:n mediapostia mutta haluat HJK:n medialistalle, laita tietosi meilillä: media(a)hjk.fi.

PELISÄÄNNÖT HARJOITUSTEN KUVAAMISESSA

Harjoituksia saa kuvata vain HJK:n suostumuksella. Kuvaamisista sovitaan HJK Median kanssa.

Seuraavia sääntöjä on noudatettava:
– kuvaaminen on sallittu vain kentän laidalta
– kenttäalueelle ei saa mennä
– lähimpiin harjoitteleviin pelaajiin on pidettävä vähintään 10 m turvaetäisyys
– mikäli valmentaja tai muu HJK:n edustaja pyytää väistymään, on pyyntöä noudatettava heti

Kaikki haastattelupyynnöt HJK Median kautta: HJK Media,040 559 3813

AINEISTO-OHJEET

Ottelutapahtumiin toimitettavien digitaalisten mainosaineistojen tekniset ohjeet löytyvät tästä »

HJK:n virallinen tunnus on ladattavissa tästä »
HJK pidättää kaikki oikeudet logon käyttöön. Lupa logon käyttöön on pyydettävä HJK:lta. Muuta kuin virallista versiota ei ole missään olosuhteissa lupa käyttää.