Nuoren huippupelaajan kehitys -seminaari

Torstai 12.9.2019 klo 18:00–20:30
Ilmarinen, Porkkalankatu 1

190912 Seuraseminaari

Hyvä seurayhteisö,

Järjestimme keväällä Nuoren huippupelaajan kehitys -seminaarin, joka saa jatkoa torstaina 12.9. Viime kerralla kerättyjen palautteiden perusteella olemme nyt jättäneet paljon tilaa kysymyksille sekä huomioineet myös tyttö- ja naisfutiksen. Tapahtuman pääluento keskittyy henkiseen valmennukseen jalkapallossa.

Nuoren fyysisestä valmennuksesta ovat kysymyksiin vastaamassa HJK Klubi 04:n fysiikkavalmentaja Petteri Jaatinen sekä fysioterapeutti Niklas Virtanen. Urheilu- ja kehitysjohtaja Miika Takkula puolestaan käy kysymysten kautta läpi HJK:n pelaajapolkua, ja vastaamassa ovat myös HJK:n huippupelaajat, mm. Klubi pelaajaputken läpikäynyt Nikolai Alho.

Entinen huippujalkapalloilija Christina Forssell on henkisen valmennuksen syväosaaja, jonka suurena intohimona on edesauttaa ihmisissä uusien oivallusten syntymistä ja entistä inspiroivampaa itsen ja muiden johtamista. Hän toimii tällä hetkellä coachina ja valmennuskumppanina palvellen liike-elämän johtoa ja avainhenkilöstöä sekä huippu-urheilijoita. Luennolla läpikäytävät tekniikat ja työkalut sopivat kaikenikäisille pelaajille.

Nuoren huippupelaajan kehitys -seminaari vol.2

Klo 18.00–18.30
Nuoren pelaajan fyysinen valmennus Q & A
Petteri Jaatinen (fysiikkavalmentaja, HJK Klubi 04) & Niklas Virtanen (fysioterapeutti)

Klo 18.40–19.10
Pelaajapolku Q & A
Urheilu- ja kehitysjohtaja Miika Takkula, mukana HJK:n huippupelaajista mm. Nikolai Alho.

Klo 19.10–19.30
Kahvitauko

Klo 19.30–20.30
Henkinen valmennus jalkapallossa
Christina Forssell

Tapahtumaan kutsutuille on lähetetty ilmoittautumislinkki. Ilmoittautuminen on sitova ja paikkoja on rajoitetusti, joten peruutathan ilmoittautumisesi mahdollisen esteen sattuessa.

Tilaisuus on maksuton HJK:n ja yhteistyöseurojen toimihenkilöille ja pelaajien vanhemmille sekä Klubien Klubi -korttilaisille.