HJK Lippukauppa – Ohjeet

HJK:n kausikorttimyynti, tietoa asiakkaille

Kausikortin ostaminen

Mistä saan tietoa kausikorttien hinnoista kaudella 2024?

HJK:n kausikorttien hinnat ja korttien sisältämät ottelut löytyvät osoitteesta https://www.hjk.fi/ottelut/liput.

Milloin kauden 2024 kausikortit tulevat myyntiin?

HJK:n kausikortit ovat tulleet myyntiin 14.11.2023. Tällöin on mahdollista sekä uusia kauden 2023 kausikorttinsa että ostaa uusi kortti.

Mistä voin ostaa HJK:n kausikortteja?

HJK on aloittanut lipunmyynnin yhteistyön Lippu.fin kanssa. Tämän myötä HJK:n kausikortteja voi ostaa: 

  • Lippu.fi-verkkokaupasta
  • osoitteesta hjk.lippu.fi  
  • puhelimitse Lippu.fin kausikorttipalvelusta puh. 010 633 1093 (8,35 snt/puhelu + 8,83 snt/min, matkapuhelimesta 8,35 snt/puhelu + 22,32 snt/min). 
  • Lippu.fin täyden palvelun myyntipisteistä (ei R-kioskit). Lähimmän myyntipisteen löydät täältä: https://www.lippu.fi/help/outlets/.

Miten voin maksaa kausikorttini?

Verkkokaupoissa käytössä ovat kaikki niiden tarjoamat maksutavat. Kausikorttipalvelussa maksutapoina ovat maksukortit (Visa & Mastercard), lippu.fi lasku, MobilePay, SmartumPay, Eazybreak, Edenred mobiilimaksu ja SVEA erämaksu. Täyden palvelun myyntipisteissä kausikortin voi myös maksaa kulttuurieduilla (Edenred, Smartum, ePassi).

Lippu.fi:n verkkokaupassa käyvät Smartum ja Edenred -kulttuurietuudet. Muiden kulttuurietuuksien kohdalla voit katsoa niiden toimivuuden ja myyntipisteet osoitteesta lippu.fi/myyntipisteet. Lippu.fi:n palvelupisteet löytyvät muun muassa Helsingin Stockmannilta sekä Ruoholahden K-Citymarketista.

Esimerkiksi Stockmannin palvelupisteellä toimivat paperisista arvoseteleistä: Smartum liikunta- ja kulttuuriseteli, Tyky+ -kulttuuri- ja liikuntaseteli, Virikeseteli, korteista: Edenred-kortti ja sähköisistä: EdenredPay, ePassi ja SmartumPay.

Mitkä ovat kausikorttien toimitustavat?

Kausikortti on mahdollista hankkia fyysisenä korttina, mobiilikausikorttina tai kausikorttihuivina. Mobiilikausikortti toimitetaan sähköpostiin, ja kortista ei lähde lisäveloitusta. Fyysinen kausikortti kustantaa kymmenen euroa + toimituskulut. Kausikorttihuivi kustantaa 35 euroa. Kausikorttihuivissa on tägi, joka näytetään portinlukijaan katsomoon saapuessasi.

  • Mobiilikausikortti: 0 €
  • Fyysinen kausikortti: 10 € (+ toimituskulut)
  • Kausikorttihuivi: 35 € (nouto Bolt Arenalta, ei toimituskuluja)

Marraskuun aikana tilatut fyysiset kausikortit toimitetaan jouluksi. Kausikorttihuiveja voi tilata marraskuun loppuun saakka. Sen jälkeen käynnistyy huivien tuotanto, ja kausikorttihuivien lunastaminen tapahtuu vasta ensi vuoden puolella matsitapahtumien yhteydessä HJK:n toimiston aulasta. Tarkemmasta aikataulusta tiedotetaan myöhemmin.

Kausikortin uusiminen

Minulla on ollut HJK:n kausikortti kaudella 2022, miten toimin?

Kausikorttien uusiminen onnistuu osoitteessa hjk.lippu.fi. Tähän verkkokauppaan kirjaudutaan HJK:lle kaudelle 2022 annetulla sähköpostiosoitteella. Salasanan voi valita ensimmäisen kirjautumiskerran yhteydessä. Kirjautumisen jälkeen valitaan ”Kausikortin lunastus”. Täältä löytyy oma kausikorttipaikka varauksena. Oman kausikorttipaikan voi vahvistaa maksamalla varauksen.

Kausikortin voi uusia myös puhelimitse Lippu.fi:n kausikorttipalvelussa numerossa 010 633 1093 (8,35 snt/puhelu + 8,83 snt/min, matkapuhelimesta 8,35 snt/puhelu + 22,32 snt/min). 

Käykö vanha kausikorttini myös kaudella 2023?

Kaikki kausikorttiasiakkaat saavat uuden kortin kaudelle 2023.

Tilauskausikortit

Minulla on ollut tilauskausikortti, miten toimin?

Tilauskausikortin tilaaminen tehdään osoitteessa hjk.lippu.fi. Tähän verkkokauppaan kirjaudutaan HJK:lle kaudelle 2022 annetulla sähköpostiosoitteella. Salasanan voi valita ensimmäisen kirjautumiskerran yhteydessä. Kausikorttipaikka valitaan ”Kausikortit”-osiossa ja oma tilaus vahvistetaan valitsemalla maksutavaksi Varaus. 

Kausikortin voi uusia myös puhelimitse Lippu.fi:n kausikorttipalvelussa numerossa 010 633 1093 (8,35 snt/puhelu + 8,83 snt/min, matkapuhelimesta 8,35 snt/puhelu + 22,32 snt/min). 

Ohjeet tilauskausikortin maksuohjelmaan lähetetään maaliskuussa 2023.

Miten tilauskausikortin maksaminen aloitetaan?

Tilauskausikortti veloitetaan 12 kuukauden aikana kuukausittain. Maksaminen alkaa huhtikuussa 2023. Ohjeet tilauskausikortin maksuohjelmaan lähetetään maaliskuussa 2023.

Korttitoimitukset

Milloin saan korttini?

Marraskuun aikana tilatut fyysiset kausikortit toimitetaan jouluksi. Kausikorttihuiveja voi tilata marraskuun loppuun saakka. Sen jälkeen käynnistyy huivien tuotanto, ja kausikorttihuivien lunastaminen tapahtuu vasta ensi vuoden puolella matsitapahtumien yhteydessä HJK:n toimiston aulasta. Tarkemmasta aikataulusta tiedotetaan myöhemmin.

Minulla on ollut kausikortti kaudella 2022 ja osoitteeni on muuttunut, miten toimin?

Ilmoitathan osoitteenmuutoksesta puhelimitse: 010 633 1093 1093 (8,35 snt/puhelu + 8,83 snt/min, matkapuhelimesta 8,35 snt/puhelu + 22,32 snt/min) tai sähköpostitse: [email protected] .

Mistä saan apuja kysymyksiini?

Yhteystiedot Lippu.fille

Lippu.fi auttaa kausikorttimyyntiin liittyvissä kysymyksissä puhelimitse: 010 633 1093 1093 (8,35 snt/puhelu + 8,83 snt/min, matkapuhelimesta 8,35 snt/puhelu + 22,32 snt/min) ja sähköpostitse: [email protected]