Jäsenliput – lunastusohje

HJK:n pelaajat voivat lunastaa jäsenmaksuun sisältyviä ottelulippuja alla olevan ohjeen mukaisesti.

Myös HJK:n toimihenkilöt ja vapaaehtoiset voivat lunastaa ottelulippuja alla olevan ohjeen mukaisesti, mikäli ovat ilmoittaneet etukäteen heille erikseen lähetetyllä kyselyllä toivovansa ottelulippuja kaudelle 2021. Mikäli olet unohtanut ilmoittautua, ota yhteyttä sähköpostitse pekka.viitanen@hjk.fi.

Luo Klubitili

Maksa jäsenmaksu täysimääräisesti. Voit maksaa jäsenmaksun halutessasi myös useassa erässä. Ilmaislippuihin oikeuttavan Klubitilin luominen on mahdollista maksupäivästä riippuen viimeistään 2 viikon kuluttua viimeisen erän maksupäivästä.

Luo pelaajan henkilökohtainen Klubitili: https://liput.hjk.fi/. Voit luoda tilin myös vanhemman nimellä.

Yhdistä Jalkkiksen jäsennumerosi Klubitiliisi lunastaaksesi ilmaisia ottelulippuja.

 • Luotuasi Klubitilin mene omalle tilillesi kohdasta ”Tilini”. Valitse välilehti ”Valittavana olevat tuotteet”. Valitse kohdan ” Valitse: Jäsenyys” alta tuote ”Klubin jäsenliput”.
 • Anna sähköpostiosoitteesi. Huomioithan, että korona-ajan jäljitettävyyden vuoksi Klubitili on henkilökohtainen ja jokainen tili vaatii eri sähköpostiosoitteen. Lapsen Klubitilin voi luoda myös vanhemman sähköpostiosoitteella.
 • Syötä pelaajan henkilökohtainen Jalkkiksen viitenumero kohtaan ”Käytä lahjakortti”. Löydät pelaajan viitenumeron esimerkiksi jäsenmaksulaskun kohdasta viitenumero. Älä syötä viitenumeroon mahdollisesti sisältyvää välilyöntiä. Mikäli olet maksanut jäsenmaksusi, tuotteen hinta poistuu ja tilillesi aktivoituu oikeus lunastaa ilmaisia ja alennushintaisia ottelulippuja.
 • Kun haluat lunastaa ottelulippuja, näet lippukaupassa automaattisesti jäsenalennuksesi mukaiset hinnat, eikä Jalkkiksen viitenumeroa tarvitse syöttää enää uudelleen.

Lunasta lippuja

Voit lunastaa kirjautumalla Klubitilillesi yhden veloituksettoman ottelulipun kaikkiin Veikkausliigan, Kansallisen Liigan ja Ykkösen kotipeleihin. Poikkeuksena ovat derbyt, Suomen Cupin -ottelut ja Europelit, joihin voit ostaa normaaliin tapaan ottelulipun lippukaupasta.

Uutena lisäetuna voit ostaa yhden ilmaislipun lisäksi kaksi lisälippua puoleen hintaan. Nappaa siis ystävät mukaan katsomoon! Lippu tulee lunastaa jokaiseen peliin erikseen. Näin varmistamme turvallisen ottelutapahtuman ja korona-ajan vaatimusten mukaisen osallistujien jäljitettävyyden. Lipun voi lunastaa tuttuun katsomolohkoon 137–138, josta voi valita paikan vapaasti ottelutapahtumaan saavuttaessa.

 • Kirjaudu Klubitilillesi, jolle on aktivoitu Klubin jäsenliput -tuote edellä olevan ohjeen mukaisesti.
 • Valitse etusivulta haluamasi ottelutapahtuma klikkaamalla ottelutapahtumabanneria.
 • Sinisellä näkyvät lohkot ja istumapaikat ovat valittavissa. Valittuasi mieleisesi istumapaikan klikkaa kohtaa ’’Jatka’’.
 • Syötä Klubitilisi sähköpostiosoite lippuihisi. Kaikkiin lippuihin voi syöttää saman sähköpostiosoitteen. Liput näkyvät aluksi normaalihintaisina, minkä jälkeen klikkaamalla ’’Käytä lahjakortti’’ -kohdan vasemmalta puolelta löytyvää kuvaketta ’’Sinulle kuuluvat edut’’ saat ottelutapahtumaan kuuluvat Klubin jäsenliput -edut näkyviin. Klikkaamalla haluamaasi etua lipun hinta muuttuu ilmaiseksi.
 • Mikäli valitset enemmän kuin sallitun määrän ilmaisia paikkoja, esimerkiksi 3 kappaletta, syntyy ostoskoriisi euromäärä, jonka pääset maksamaan lopuksi.
 • Valittuasi lipuillesi haluamasi alennuksen klikkaa lopuksi kohtaa ’’Jatka’’ sivun oikeasta alareunasta. Hyväksy käyttöehdot ja klikkaa ’’Viimeistele ostos’’ jos summa on 0 €. Mikäli summa on enemmän kuin 0 €, pääset maksamaan klikkaamalla ’’Siirry maksamaan’’ ja sen jälkeen kohtaan ’’Hyväksy’’.

  Kaikki varaamasi liput löytyvät omalta Klubitililtäsi: Kirjaudu sisään, klikkaa oikealla yläkulmassa nimesi alla olevaa pudotusvalikkoa ja avaa kohta ”Tilini”. Liput saat auki klikkaamalla lipun oikeassa alakulmassa olevaa kuvaketta. Voit tulostaa liput pdf-tiedostona koneellesi, meilata ne itsellesi tai tallentaa kuvakaappauksella puhelimeesi. Voit myös lähettää ottelulipun tekstiviestinä suoraan vastaanottajalle. Lipuissa olevalla nimellä ei ole merkitystä sisäänpääsyn kannalta.