Jäsenliput – lunastusohje

HJK:n junioripelaajat

Veikkausliigan (pois lukien HIFK-derbyt), Kansallisen Liigan ja Kakkosen kotiotteluihin kaudella 2022. Yksi maksettu jäsenmaksu oikeuttaa kahden henkilön sisäänpääsyyn per ottelu. Huomioithan, että pääsy otteluihin myönnetään vain täysimääräisesti maksettua jäsenmaksua vastaan.

Maksetun jäsenmaksun myötä aktivoimme myClubissa olevan henkilökohtaisen jäsenkorttisi. Teemme aktivoinnin kerran viikossa, joten huomioi, että maksu tulee olla maksettu viimeistään edellisenä maanantaina, jotta pääset otteluihin veloituksetta. Mikäli et ole vielä ladannut kätevää ja ilmaista myClub-sovellusta puhelimeesi, lataa sovellus nyt ja kirjaudu omalle tilillesi. Löydät oman jäsenkorttisi sovelluksen etusivulta. Näytä korttia Bolt Arenan porteilla otteluun saapuessasi. Mikäli sinulla ei ole älypuhelinta, HJK Lippukauppa avustaa mielellään ottelulippujen lunastamisessa (liput@hjk.fi).

HJK:n junioreille on varattu Veikkausliigan otteluihin paikat itäkatsomon lohkoista 138-140. Lohkon paikat ovat numeroimattomia. Lohkoihin ei myydä muita lippuja. Mikäli haluat kuitenkin ostaa useampia lippuja, esimerkiksi koko perheelle, ja seurata peliä yhdessä juniorilohkoissa 138-140, osta lisäliput haluamastasi muusta itäkatsomon lohkosta ja otteluun saapuessasi asetu vapaalle paikalle lohkoissa 138-140. Kansallisen Liigan ja Kakkosen kotiotteluissa ei ole erillistä juniorilohkoa, vaan paikan voi valita mistä tahansa pääkatsomosta, jossa kaikki paikat ovat numeroimattomia. Huomioi kuitenkin, että lohkot 102–106 ovat K18 anniskelukatsomoa.

Mikäli saavut otteluun koko juniorijoukkueen voimin tai haluat muutoin lunastaa lippuja kerralla isommalle määrälle klubilaisia, olethan yhteydessä HJK Lippukauppaan (liput@hjk.fi).

HJK:n toimihenkilöt

HJK:n vapaaehtoiset toimihenkilöt ovat oikeutettuja sisäänpääsyyn HJK:n Veikkausliigan (pois lukien HIFK-derbyt), Kansallisen Liigan ja Kakkosen kotiotteluihin kaudella 2022. Jokainen toimihenkilö on oikeutettu kahteen lippuun per ottelu.

Mikäli et ole vielä ladannut kätevää ja ilmaista myClub-sovellusta puhelimeesi, lataa sovellus nyt ja kirjaudu omalle tilillesi. Löydät oman jäsenkorttisi sovelluksen etusivulta. Korttisi aktivoidaan ennen pääsarjakauden alkua. Näytä korttia Bolt Arenan porteilla otteluun saapuessasi. Mikäli sinulla ei ole älypuhelinta, HJK Lippukauppa avustaa mielellään ottelulippujen lunastamisessa (liput@hjk.fi).

HJK:n toimihenkilöille on varattu Veikkausliigan otteluihin paikat itäkatsomon juniorilohkoista 138-140. Lohkon paikat ovat numeroimattomia. Lohkoihin ei myydä muita lippuja. Mikäli haluat kutsua esimerkiksi ystävän kanssasi juniorilohkoon, osta lisäliput haluamastasi muusta itäkatsomon lohkosta ja otteluun saapuessasi asetu vapaalle paikalle lohkoissa 138-140. Kansallisen Liigan ja Kakkosen kotiotteluissa ei ole erillistä juniorilohkoa, vaan paikan voi valita mistä tahansa pääkatsomosta, jossa kaikki paikat ovat numeroimattomia. Huomioi kuitenkin, että lohkot 102–106 ovat K18 anniskelukatsomoa.

Kysyttävää? Autamme mielellämme!

HJK Lippukauppa
+358 400 187 971
liput@hjk.fi