Jäsenliput – lunastusohje

Klubi Staff -liput

HJK:n henkilökunnalla (pelaajat ja toimiston työntekijät) on mahdollisuus lunastaa ottelulippuja Liigacupin ja Kansallisen cupin peleihin.

Tuleviin HJK:n otteluihin teille kuuluu seuraava määrä lippuja:

  • 2 ilmaista ottelulippua / ottelu
  • Lisäksi voit ostaa sen jälkeen lippuja -50% hinnalla rajattomasti

Liput tulee aina lunastaa sillä sähköpostiosoitteella, johon tämä viesti tulee, jotta tiedämme, että liput on lunastanut niihin oikeutettu henkilö.

Luothan siis ensimmäisellä kerralla tilisi nimenomaan tällä sähköpostilla, johon saat nämä ohjeet. 

Tarkistamme Staff-lippujen tilanteen kunkin ottelutapahtuman alla, ja poistamme muilla sähköposteilla hankitut liput. Näin estämme linkin väärinkäyttöä ja päätymistä vääriin käsiin. 

Mikäli sopimukseenne kuuluu jokin muu määrä ilmaisia lippuja, olettehan yhteydessä.

OHJEET:

  1. Mene osoitteeseen hjk.fi/staff-tickets
  2. Valitse etusivulta haluamasi ottelutapahtuma ja paina ”Osta lippuja”
  3. Valitse lippusi. Voit valita kaksi lippua hintaan 0€. Sen lisäksi voit hankkia rajattoman määrän -50% hintaisia lippuja. 
  4. Siirry ostoskoriin painamalla sinistä painiketta. Sen jälkeen paina ”Siirry maksamaan”-painiketta. 
  5. Kirjaudu työsähköpostiosoitteellasi (etunimi.sukunimi@hjk.fi) tekemälle tilillesi. Jos sinulla ei vielä ole sellaista tiliä, luo uusi asiakkuus työsähköpostiosoitteellasi. 
  6. Valitse toimitustapa, ja paina ”Jatka yhteenvetoon”. 
  7. Jos olet hankkinut kaksi lippua, hinta on 0,00€. Mikäli valitset enemmän kuin sallitun määrän ilmaisia paikkoja, pääset maksamaan alennetun hinnan lopuksi. Paina tämän jälkeen ”Osta”-painiketta. 
  8. Saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen, ja voit avata sitä kautta PDF-lippusi. 

Voi tulostaa PDF-lippusi tai tallentaa lipun kännykkääsi / ottaa kuvankaappauksen lipusta. Voit myös lähettää ottelulipun tekstiviestinä suoraan vastaanottajalle. 

Mikäli sinulla on kysyttävää tai tarvitset apua lippukaupan kanssa, voitte olla yhteydessä suoraan minuun sähköpostitse (nea.kukkonen@hjk.fi)

Sama lippuoikeus kuuluu myöhemmin myös Veikkausliigan, Kansallisen liigan, Kakkosen sekä Europelien otteluihin. Tiedotamme niistä tarkemmin lähempänä kauden alkua.