HJK ja Firstbeat esittävät: the Winning Team

KUULUUKO SINUN YRITYKSESI JO VALIOLIIGAAN?

Helsingin Jalkapalloklubi ja Firstbeat tarjoavat uudenlaisen wellness-konseptin, jossa työhyvinvointi ja joukkuepelaaminen yhdistyvät sekä teoreettisella että konkreettisella tasolla ainutlaatuiseksi kokonaisuudeksi. Yrityksenne pääsee pelaamaan Suomen komeimpaan jalkapallopyhättöön HJK:n huippuammattilaisten valmennuksessa ja saa kotiinviemisiksi arvokkaita oppeja joukkuetyöskentelystä ja hyvinvoinnista.

Hyvinvointiohjelma on kaksipäiväinen. Ensimmäisenä päivänä ryhmä saapuu stadionille HJK:n liigapelaajien ja valmentajan vetämiin treeneihin ja saa samalla alustuksen Firstbeat-sykevälianalyysiin hyvinvointiluennon muodossa. Treenien jälkeen on vuorossa sauna ja ruokailu.

Ensimmäisen päivän jälkeen ryhmä tekee mittaukset ja saapuu kahden viikon päästä kuulemaan ryhmäpalautteen. Samalla ensimmäisistä treeneistä saatu oppi päästään laittamaan käytäntöön, kun pelataan miniturnaus liigapelaajan ja valmentajan johdolla. Pelin jälkeen saunotaan ja syödään lounas.

Firstbeat-hyvinvointianalyysista

Mitattava henkilö saa Hyvinvointianalyysin tuottamien raporttien ja saadun palautteen kautta tietoa, joka auttaa ymmärtämään, kuinka hallita stressiä, parantaa suorituskykyä töissä sekä parantaa elämänlaatua omilla valinnoilla. Yhdistämällä omat tuntemukset ja hyvinvointianalyysin tulokset pystytään edistämään elämäntapamuutoksia, jotka parantavat palautumista ja sitä kautta hyvinvointia

Organisaatiolle hyvinvointianalyysi on kokonaisvaltaisempi tapa huolehtia työntekijöiden hyvinvoinnista ja terveydestä. Se yhdistää työn, vapaa-ajan ja unen kokonaisuudeksi ja antaa henkilöille yksilöllisiä vinkkejä hyvinvoinnin hallintaan. Monesti Hyvinvointianalyysi toimii hyvinvoinnin tilan kartoituksena ja seurantana.

Kokonaisuuden hinta on 299€/henkilö sisältäen mittauksen alustuksineen ja palautteineen, ruokailun, jalkapallotreenit ja stadionin tilat. 

Lisätietoja ja varaukset:
[email protected] tai 044 7766551