Hyvinvointiluennot

Erinomainen luennoitsija herättää kuulijassa motivaation muutokseen. Asiantuntijaverkostomme koostuu oman alansa huipuista, jotka inspiroivalla tavalla tarjoavat työkaluja elämän eri osa-alueille.

Henri Tuomilehto

Henri Tuomilehto, unilääkäri ja dosentti, johtaa Suomessa kolmea Oivauni uniklinikkaa ja on yksi harvoista suomalaisista lääkäreistä, joka päätyönään hoitaa unihäiriöpotilaita. Henrin vankka asiantuntemus on huomattu niin kotimaassa kuin ulkomaillakin. Hän toimii myös asiantuntijana paremman nukkumisen ja palautumisen osalta suomalaisessa yritysmaailmassa sekä huippu-urheilussa.

Patrik Borg

Patrik Borg on ravitsemustieteilijä, painonhallintatutkija, kirjailija, kliinikko ja somettaja ”Pöperöproffa” -nimellä. Hän on myös Suomen Lihavuustutkijat ry:n puheenjohtaja ja toimii asiantuntijatehtävissä elintapojen muutokseen liittyvissä hankkeissa.

Aki Riihilahti

Aki Riihilahti, HJK:n toimitusjohtaja, pelasi 17 vuoden ajan ammattijalkapalloa maailman kovimmissa liigoissa, esim. Englannin Valioliigassa, Saksan Bundesliigassa sekä Mestarien liigassa. Toimitusjohtajana ja futarina hän tarkastelee työyhteisöä jalkapallojoukkueen rakentamisen näkökulmasta ja tarjoaa tuoreen tavan ajatella motivaatiota sekä joukkuehenkeä.

Kira Tiivola

Kira Tiivola on kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin asiantuntija, jonka intohimona on auttaa ihmisiä löytämään arkeensa lisää voimavaroja. Erityisesti stressinhallinta, palautuminen ja uni ovat Kiran erikoisaluetta. Koulutukseltaan Kira on KTM, Terveysvalmentaja, LCF Life Coach® sekä Mindfulness Tunnetaitovalmentaja. Kiitosta Kira on saanut kyvystään todella kuunnella valmennettaviaan ja taidostaan ohjata heitä löytämään konkreettisia ratkaisuja hyvinvointihaasteisiin.

Jarno Tynkkynen

Jarno Tynkkynen uskoo, että teoreettisen pohjan päälle tulee aina rakentaa käytännönläheinen taso. Puhutaanpa sitten kokonaisvaltaisen kunnon osa-alueista, viikoittaisen liikunta-aikataulun laatimisesta tai motivaation säilyttämisestä, liittyy näihin aina konkretia. Jarno haluaa auttaa kuulijoitaan palaamaan arkeen mukanaan todellisia toteutustyökaluja.

pedagoginen ote on hioutunut vuosikymmenten asiakastyössä kuntokeskuksissa sekä liikunta-alan ammattilaisia kouluttaessa. Hän höystää sanomansa aina huumorilla ja tuo asiat esiin kansantajuisesti ja konstailemattomasti. Jarnon tavaramerkit ovat rikas kieli ja innostava asenne.

Tia Tynkkynen

Tia Tynkkynen on kokenut liikunta-alan yrittäjä ja kouluttaja. Työssään hän kohtaa niin alan ammattilaiset kuin asiakkaat aina yksilöinä, aina heidän omista lähtökohdistaan. Tian valovoimainen persoona nojaa kolmeen vahvuuteen: hänellä on loppumaton kiinnostus ihmiseen, taito nähdä ja kuulla olennainen sekä rohkeus kysyä ja sanoa se, mikä auttaa oivaltamaan ja inspiroi oppimaan uutta. Tian vahvuus on voimavaravalmentaminen; kahden vuosikymmenen näkemys on tiivistynyt siihen, että kaikki alkaa oman ajattelun ja asennemaailman tunnistamisesta ja työstämisestä.

Pienryhmissä tai yksilötasolla toteuttava valmennus keskittyy palautumisen edistämiseen käytännössä, tapojen ja tottumusten tarkasteluun ja muuttamiseen sekä tunneperäisen käyttäytymisen jalostamiseen hyvinvointia tukevaksi.

OTA YHTEYTTÄ