Bolt Arenan hulppeat olosuhteet

Tule vahvistamaan oppejasi käytäntöön! Tämän tiimin ansiosta ottelut pyörivät ja asiakkaat poistuvat tapahtumista hymyssä suin.

Meidän pienessä mutta sitäkin vahvemmassa tiimissä haluamme auttaa opiskelijoita heidän urallaan eteenpäin ja avata tulevaisuuden ovia. Meillä pääset hommiin Traineena, olitpa sitten kiinteistöalan, rakennusalan tai muun vastaavan alan opiskelija.

Työskentelypaikka on ensisijaisesti Töölössä rakkaalla kotikentällämme, Bolt Arenalla. Tiimillämme on vahvasti näppinsä pelissä siinä, että Bolt Arenalla kaikki toimii ja pysyy kunnossa. Iso kenttä vaatii paljon toimenpiteitä ja jatkuvaa huoltoa sekä siisteyden ylläpitoa. Tapahtumien ja otteluiden aikana nämä korostuvat entisestään.

Työtehtäviä on laidasta laitaan ja saatat kohdata yllättäviäkin tilanteita. Perustyötehtäviä ovat siisteyden ylläpito sekä huolto- ja korjaustyöt. Työtehtävinä voit päästä kunnostuksen puolella esimerkiksi vaihtamaan katsomon penkkejä sekä mainoksia tai huoltamaan kenttää.

Lopulliset työtehtävät määräytyvät oman osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan. 

Meille merkitsee eniten, että olet luonteeltasi oma-aloitteinen ja reipas. Hallitset työpaikan peruspelisäännöt, kuten tulet ajoissa töihin. Takaamme sinulle kivat kollegat. Trainee-jaksosi aikana pääset varmasti oppimaan ja tekemään töitä hienon jalkapallostadionin eteen meidän huippuporukassa.