Tapahtumia, kulttuuria ja räiskettä, hymyssä suin!

Miltä kuulostaisi olla mukana tekemässä tapahtumatuotantoa Helsingin keskustan kupeessa ja päästä hyppäämään tapahtumien sydämeen? Jos kiinnostuit, jatka lukemista.

Tapahtumien keskiössä ovat HJK:n kotiottelut, mutta meiltä löytyy tapahtumien saralla myös paljon muuta. Bolt Arenalla järjestetään yritysten työhyvinvointipäiviä, kesällä Arenan täyttää muun muassa Helsinki City Festival ja laajennamme tapahtumatuotantoa jatkuvasti. Haluamme olla tulevaisuuden suunnannäyttäjä tapahtumatuotannossa pääkaupunkiseudulla. Edessämme on suurta kasvua ja uskomme, että meidän Traineelle tämä on valtava mahdollisuus päästä osaksi jo toimivaa, mutta myös kasvavaa tapahtumatuotantoa. Puitteet ja sijainti ovat meillä kunnossa, ja tiimimme ansiosta meistä on vaikka mihin. 

Työtehtävät

Traineena saat monipuolista kokemusta tapahtumien suunnittelu- ja tuotantovaiheista.

Ennen tapahtuman H-hetkeä valmistellaan tulevaa tapahtumaa sen luonteen mukaan. Työtehtävinä voi olla esimerkiksi tilausten käsittelyä, hinnastojen laittamista, tilojen siistimistä, pöytien siirtelyä, tapahtumapaikan järjestelyä, tavaroiden roudausta ja tapahtumapäivänä voit vaikka päästä ovelle ottamaan vieraitamme vastaan. Työnkuva on hyvin laaja ja perustuu lopulta sinun osaamiseesi.

Mitä toivomme sinulta?

Toiminnassamme korostuvat tiimityötaidot. Tiimimme koostuu alan ammattilaisista: innokkaista ja rohkeista ihmisistä. Meille on tärkeää, että osaat työskennellä tiimissä, mutta uskallat tarttua työhön oma-aloitteisesti. Saat aina tukea, mutta pääset myös käärimään hihat ja ottamaan ohjat itsellesi sekä kartuttamaan aidosti alan kokemusta.

Odotamme meidän tulevalta Traineelta intoa ja sisukkuutta sekä etenkin halua olla mukana tässä kokonaisuudessa. Sinulla on reipas asenne ja työnjälkesi on huolellinen.

Odotamme sinua jo mukaan, joten pane hakemus tulemaan ja palaamme sinulle mahdollisimman pian.

Mainitsethan hakemuksessasi harjoittelujaksosi pituuden sekä toivotun ajankohdan.