Tules -valmennus

Niska-hartia -seudun ja selän kivut ovat suurimpita syitä lyhyisiin sairauspoissaoloihin. Vuonna 2016 Kela myönsi korvauksia noin 232, 2 miljoonalla eurolla ja tuki- ja liikuntaelinsairaudet olivat suurin yksittäinen diagnoosiryhmä.

Vielä konkreettisemmin asian voi ilmaista niin, että korvattavien päivien määrä oli 4,3 miljoonaa ja sairauspoissaoloja aiheutui yhteensä 14 000 henkilötyövuoden verran. Erityisen radikaaliksi nämä luvut tekee se, että tuki- ja liikuntaelinongelmat olisivat lähes täysin ennalta ehkäistävissä. Niillä on myös suuri riski uusitua tai kroonistua.

Tarjoamme neljän viikon verkkovalmennuksen, jossa työtekijällä on mahdollisuus valita ohjelma joko niska-hartia -seutuun, selkään tai molempiin. Harjoituksia on viidelle päivälle viikossa ja niiden kesto on 15-20 minuuttia kerrallaan; tämä vie päivittäisestä ajankäytöstä noin yhden prosentin.

Neljän viikon valmennus helpottaa ja poistaa vaivoja, parantaa toimintakykyä ja lisää terveitä työpäiviä. Lisäksi se mahdollistaa työelämään palaamisen heille, jotka ovat joutuneet jäämään pois tules-vaivojen vuoksi.