mainos
HJK Helsinki - Helsingin Jalkapalloklubi

Uutiset

05.03.2013

Liigacupin lohkovaihe päätökseen

Keskiviikon ottelussa vastassa MIFK
HJK matkustaa keskiviikkona Ahvenanmaalle pelaamaan Liigacupin alkulohkon viimeisen ottelunsa IFK Mariehamnia vastaan. Jatkopaikan HJK on jo varmistanut, mutta edellisessä ottelussa MYPA:lle kärsitty 1-0 -tappio jätti lohkon lopullisen tilanteen vielä avoimeksi. Joukkueella on keskiviikkona mielessään paitsi lohkovoiton varmistaminen, myös lauantain pettymyksen häivyttäminen mielistä.

- On hyvä että pääsemme pelaamaan heti uudestaan tappiollisen ottelun jälkeen. Lauantain peli on nyt käyty läpi ja joukkueella on kova halu parantaa esitystään, kertoo päävalmentaja Sixten Boström.

HJK kaatoi keskiviikon vastustajansa edellisessä keskinäisessä kohtaamisessa lukemin 6-0, Mikael Forssellin ja Erfan Zenelin iskiessä kaksi maalia mieheen. Boström pääsee myös keskiviikkona valitsemaan kokoonpanonsa lähes täydestä miehistöstä.

- Perovuo ja Kansikas lepuuttavat saamiaan kolhuja ja Mikko Sumusalo on pelikiellossa MYPA-pelin punaisen korttinsa vuoksi. Otamme reissulle mukaan joitakin nuoria Klubi 04:sen pelaajia paikkaamaan poissaoloja.

Ottelu alkaa kello 19.00.

Lisää uutisia

Tämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisää tietoa tästä ».