mainos
HJK Helsinki - Helsingin Jalkapalloklubi | On vain yksi Klubi.

Uutiset

25.01.2012

Grönroosilla vahva alku harjoituskaudelle

Klubi 04:n keskikenttäpelaajalle on annettu paljon vastuuta
Klubi 04:n keskikentän pelintekijä Emerik Grönroos  otti sunnuntaipäivänä vuoden ensimmäiset minuutit tutussa nollanelosen paidassa. Grönroos pelasi koko ottelun tehden kaksi maalia ja antaen maalisyötön Nnaemeka Anyamelen loppuhetkien maaliin.

Ottelu oli ensimmäinen ”oman joukkueen” ottelu Grönroosille, mutta keskikenttäpelaaja on ehtinyt jo hakemaan pelituntumaa mm. U18-maajoukkueen, sekä HJK:n edustusjoukkueen otteluista tämän vuoden puolella. Emerik pelasi viime perjantain HJK:n Liigacup-ottelussa puoli tuntia MYPA:aa vastaan. Grönroos kokee, että debyytti HJK:n ykkösessä sujui varsin mukavasti.

- Ihan hyvin se meni… Ihan hyvin. Iso hyppy se kieltämättä on. Tosi kiva oli päästä pelaamaan, Emerik myöntää.

Grönroos oli myös maajoukkueen mukana Valentin Granatkin turnauksessa, jossa Suomi eteni finaaliin asti.

Klubi 04 on uudistunut paljon viime vuodesta. Usea pelaaja edelliskauden joukkueesta on saanut vastuuta HJK:n miesten joukkueessa talven ensimmäisissä Liigacup-otteluissa. MYPA-ottelussa kentällä näyttäytyi peräti seitsemän Klubi 04:sta edustanutta pelaajaa. Viime kaudelta tutut pelaajat loistivat enimmäkseen poissaolollaan EIF-ottelussa, sillä uusi ikäluokka tekee tuloaan miesten tasolle. Myös Grönroos teki saman huomion.

- Ryhmä on selvästi nuorentunut. En ole kuitenkaan paljoa ehtinyt tutustua ryhmään, koska olen harjoitellut miesten joukkueen kanssa, Emerik kertoo.

Emerik astui Klubi 04:n pelaavaan kokoonpanoon vasta viime kauden myöhemmällä jaksolla, joten eteneminen seurassa on ollut vauhdikasta. Alkukauden Grönroos pelasi pääsääntöisesti A-poikien SM-sarjaa.  

Nyt keskikenttäpelaaja on harjoitellut viime viikon miesten edustuksen kanssa ja harjoittelee myös tämän viikon ykkösjoukkueen mukana. Emerik on tällä hetkellä nimettynä myös Uusi Lahti Cup-turnaukseen lähtevään miehistöön. Uusi Lahti Cup pelataan 27.–29.1.


HJK Kausari 2019 myynnissä nyt!

Lisää uutisia

Tämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisää tietoa tästä ».