mainos
HJK Helsinki - Helsingin Jalkapalloklubi | On vain yksi Klubi.

Uutiset

27.01.2014

Tuomas Kansikas päättää jalkapallouransa

Laitapuolustaja ehti voittaa HJK:n paidassa viisi Suomen mestaruutta
Tuomas Kansikas, 32, lopettaa menestyksekkään jalkapallouransa. Laitapuolustaja on edustanut HJK:ta vuodesta 2008 alkaen ja pelasi Klubin paidassa yhteensä 98 liigaottelua. Kansikas ehti urallaan juhlia kuudesti Suomen mestaruutta, joista ensimmäinen tuli kaudella 2005 MYPA:n paidassa ja loput viisi HJK:n historiallisessa mestaruusputkessa vuosina 2009-2013. Lisäksi "Kanu" on voittanut Suomen Cupin kolme kertaa (2004 MYPA:ssa, 2008 ja 2011 HJK:ssa). Hän oli pelaajana tunnettu periksiantamattomasta asenteestaan, takuuvarmasta puolustuspelistään ja luotettavuudestaan tärkeinä hetkinä.

Kansikas lähetti oman tervehdyksensä ystäville ja kannattajille:

"Olen päättänyt lopettaa jalkapallon pelaamisen liigatasolla ja siirtyä kokopäiväisesti työelämän tarjoamiin haasteisiin DHL Global Forwarding Finland Oy:ssä. Muutamasta seurasta tuli syksyn aikana sopimustarjous, joten liigauran jatkaminen olisi vielä ollut mahdollista. Kokonaisuus huomioon ottaen katson kuitenkin, että nyt oli oikea aika tehdä kyseinen päätös. Haluan kiittää joukkuekavereitani, valmentajia, kannattajia sekä kaikkia muita jalkapallouraani vaikuttaneita henkilöitä."

HJK kiittää luottopuolustajaansa upeista yhteisistä hetkistä, ja toivottaa onnea ja menestystä työelämän haasteisiin!

 

HJK Kausari 2019 myynnissä nyt!

Lisää uutisia

Tämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisää tietoa tästä ».