mainos
HJK Helsinki - Helsingin Jalkapalloklubi | On vain yksi Klubi.

Uutiset

11.08.2014

Joel Perovuo sopimukseen HJK:n kanssa

 
Joel Perovuo, 29, palaa HJK:hon loppukauden mittaisella sopimuksella. Keskikenttäpelaaja siirtyi pois Klubista viime kauden päätteeksi ja vietti kevätkauden puolalaisen pääsarjaseura Jagiellonia Bialystokin paidassa. Perovuo esiintyi HJK:n riveissä jo lauantaina pelatussa Barcelona-ottelussa.

- Mahtavaa päästä joukkueen mukaan, uskon että edessä on hieno syksy. Loistavaa, että sopimus syntyi. Olen tosi tyytyväinen ja minulle on tietenkin myös iso asia päästä taas "Banan" valmennukseen, iloitsi Perovuo.

Perovuo saapui Klubiin ensimmäistä kertaa kesken kauden 2011. HJK:n paidassa viettämiensä kolmen kauden aikana hän on pelannut yhteensä 58 ottelussa, joissa on syntynyt 4 maalia. Perovuo teki läpimurtonsa liigatasolla FC Hongassa, jossa pelasi HJK:n nykyisen päävalmentajan Mika Lehkosuon alaisuudessa. Kokemusta keskikentän kapellimestarilta löytyy myös Ruotsin ja Puolan pääsarjoista. Perovuon vyöllä on myös kolme Klubin paidassa voitettua Suomen mestaruutta (2011, 2012, 2013).

HJK Kausari 2019 myynnissä nyt!

Lisää uutisia

Tämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisää tietoa tästä ».