mainos
HJK Helsinki - Helsingin Jalkapalloklubi | On vain yksi Klubi.

Uutiset

21.11.2014

Kaksi nuorta lupausta vahvistaa HJK:ta

 

HJK on solminut sopimukset kahden lupaavan nuoren kanssa. KäPasta Klubiin siirtyy kaksivuotisella sopimuksella hyökkääjä Ilmari Ylönen ja FC Espoosta HJK:hon siirtyy kolmivuotisella sopimuksella keskikenttäpelaaja Saku Ylätupa.

Ilmari Ylönen pelasi menneellä kaudella Käpylän Pallon riveissä miesten kakkosessa. Pelejä hyökkääjälupaukselle kertyi yhteensä 25, joissa syntyi mukavat 11 maalia. Ylönen on Tuusulan Palloseuran kasvatti, joka on ollut kakkosessa pelaavan KäPan miesten joukkueen ringissä kaudesta 2013 saakka. Ylönen kuuluu myös Suomen U19 maajoukkueen vakioryhmään ja meneillään olevissa EM-karsinnoissa hän on ehtinyt pelaamaan kahdessa ottelussa. HJK toivottaa Ylösen tervetulleeksi seuraan ja onnittelee myös tänään, 21.11, 18-vuotissyntymäpäiväänsä viettävää Ilmaria täysi-ikäisyyden johdosta!

-Ilmari on ehdottomasti yksi ikäluokkansa mielenkiintoisimmista hyökkääjistä. Ilmari on nopeajalkainen pelaaja, joka on hyvä pallon kanssa. Hän on vikkelyytensä ansiosta erittäin haasteellinen puolustettava ja on ilo saada hänet HJK:n paitaan, kommentoi HJK:n urheilutoimenjohtaja Tuomo Saarnio.

15-vuotias Saku Ylätupa liittyy Klubiin FC Espoon riveistä. 1999 vuosimallin keskikenttämies on alun perin Leppävaaran Pallon kasvatti. Ylätupa pelaa keskikentällä hyökkäävässä roolissa ja onkin pelannut enimmäkseen kymppipaikalla. Saku kuuluu ikäluokkansa maajoukkueeseen ja pariin otteeseen hän on esiintynyt jopa Suomen U17 –maajoukkueen mukana.

-Saku on taitava offensiivinen keskikenttäpelaaja ja on ikäluokkansa maajoukkueen parhaimmistoa.  Hän on hyvin yllätyksellinen vasenjalkainen pelaaja, joka tekee hyviä ratkaisuja pallon kanssa. Ilmarin tavoin hänkin on hyvin hankala puolustettava, Saarnio kertoo. 


HJK Kausari 2019 myynnissä nyt!

Lisää uutisia

Tämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisää tietoa tästä ».