mainos
HJK Helsinki - Helsingin Jalkapalloklubi

Uutiset

23.03.2015

HJK:n jalkapallohallin avajaisia vietettiin lauantaina

 

Pallokenttä 7:n paikalle Töölön jalkapallopyhättöön noussut juniorijalkapallohalli vihittiin lauantaina käyttöön virallisesti. Avajaisten ohjelmassa oli muun muassa nauhan leikkaaminen, jonka suorittivat HJK Oy:n puheenjohtaja Olli-Pekka Lyytikäinen, HJK Oy:n toimitusjohtaja Aki Riihilahti ja HJK ry:n puheenjohtaja Kai Koskinen avustajinaan Juhana ja Pietu HJK-04 joukkueesta. Ennen virallisen ohjelman alkua halli oli jo täyttynyt junioreista, jotka treenasivat aamutuimaan uudessa, toimivassa hallissa.

Juniorihallia lämmitetään ympäristöystävällisellä Gasum-biokaasulla. Uusiutuvaa biokaasua tuotetaan 100% kotimaisesti. Uudella harjoittelupaikalla edistetään lasten ja nuorten hyvinvointia, ehkäistään syrjäytymistä ja luodaan paikka omien unelmien toteutumiselle. 

Hallin rakentamiseen vaikutti merkittävältä osalta viime elokuussa pelattu HJK-FC Barcelona -ottelu, josta HJK:n tuotot ohjattiin juniorihallin rakentamiseen. Loppujen lopuksi hallille tuli hintaa 1,2 miljoonaa euroa + alv. 

– Tämä on merkittävä hanke, jonka läpivieminen kesti kolme vuotta. Tällaiset pitkäjänteiset investoinnit seuraan, jalkapalloon ja juniorien kehitykseen ovat meillä strateginen valinta ja niiden eteen tehdään paljon töitä, Meidän strategia on satsata valmennukseen ja olosuhteisiin. Halli tuo paljon mahdollisuuksia kilpa- ja harrastetoimintaan. Nuorisossa on tulevaisuus, painottaa Aki Riihilahti.

Hallin nimenä on jatkossa HS-areena, yhteistyökumppani Helsingin Sanomien mukaan.

Huom. Neljäs kappale päivitetty 24.3. kello 16.55.

Lisää uutisia

Tämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisää tietoa tästä ».