mainos
HJK Helsinki - Helsingin Jalkapalloklubi

Uutiset

20.04.2015

FC Haka-HJK pelataan sunnuntaina klo 16

Suomen cupin puolivälieräottelu FC Haka-HJK pelataan Valkeakoskella sunnuntaina 26.4. kello 16.00

Suomen cupin puolivälierässä kohtaavat kaksi cupin menestyksekkäintä seuraa. Molemmat ovat onnistuneet voittamaan Suomen cupin 12 kertaa. Haka juhli edellisen kerran Suomen cupin mestaruutta vuonna 2005, kun taas Klubi on kilpailun hallitseva mestari valloitettuaan Suomen cupin viime vuonna.

Haka on ehtinyt pelaamaan tämän vuoden cupissa jo neljä ottelua, kun se on raivannut tieltään P-Iirot, Töölön Taiston, FC Hongan ja MuSan. Klubi pääsi Liigacupin menestyksen ansiosta Suomen cupissa suoraan kuudennelle kierrokselle, jossa se kaatoi PK-35 Vantaan. Haka ja HJK arvottiin vastakkain viime viikon perjantaina järjestetyssä arvonnassa.

Joukkueet kohtasivat myös viime vuoden Suomen cupissa, vieläpä täsmälleen samassa vaiheessa. Tehtaan kentällä pelattu ottelu oli Mika Lehkosuon ensimmäinen Klubin peräsimessä. HJK haki Valkeakoskelta 0-3 voiton Oussou Konanin, Robin Lodin ja Nikolai Alhon maaleilla.

FC Haka-HJK sunnuntaina 26.4. Valkeakosken Tehtaan kentällä kello 16.00.

Lisää uutisia

Tämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisää tietoa tästä ».