mainos
HJK Helsinki - Helsingin Jalkapalloklubi

Uutiset

Roni Peiponen ja Tuomo Saarnio allekirjoittamassa Peiposen uutta jatkosopimusta.
11.05.2015

HJK-kasvatti Peiponen jatkosopimukseen Klubin kanssa

HJK:n oma kasvatti Roni Peiponen, 18, on solminut jatkosopimuksen Klubin kanssa.

Jatkosopimus kattaa kauden 2016 ja sisältää option kauteen 2017.

Oikean laitapuolustajan paikalla viihtyvä HJK-kasvatti on murtautunut tällä kaudella hyvin HJK:n liigajoukkueen rinkiin mukaan ja terveenä ollessaan peliaikaa onkin tullut mukavasti. Tällä kaudella Veikkausliigadebyyttinsä tekevä monipuolinen Peiponen pelaa tarvittaessa oikean laitapuolustajan lisäksi myös laitalinkkinä tai vasempana laitapuolustajana.

Peiponen on ollut vakiokasvo myös Suomen nuorisomaajoukkueissa. Harjoituskaudella Peiponen pääsi juhlimaan pelikavereidensa kanssa Liigacupin voittoa HJK:n paidassa. Liigacupissa Peiposelle kertyi tililleen neljä ottelua.

-Hienoa, että saimme Ronin kanssa jatkosopimuksen kirjoitettua. Hän on noussut tällä kaudella todella vahvasti edustusjoukkueeseen mukaan ja kehittynyt pelaajana paljon. Hän on meidän tulevaisuuden pelaajiamme, jolta tietysti odotamme paljon, iloitsee HJK:n urheilutoimenjohtaja Tuomo Saarnio sopimuksen allekirjoittamisen yhteydessä.

Lisää uutisia

Tämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisää tietoa tästä ».