mainos
HJK Helsinki - Helsingin Jalkapalloklubi | On vain yksi Klubi.

Uutiset

14.05.2015

HJK-kasvatti Robin Lod Kreikan mahtiseuraan

Robin Lod, Panathinaikos ja HJK ovat päässeet sopimukseen, jonka mukaan HJK:ta juniorivuosista asti edustanut Lod siirtyy Kreikan mahtiseuraan.
Lod siirtyy Kreikan sarjassa tällä hetkellä toisena olevaan ja sitä kautta mahdollisesti Mestarien Liigan lohkovaiheeseen pääsevään kreikkalaisseuraan heti 24.5. SJK-HJK –pelin jälkeen.

-Olen todella iloinen, että asiat saatiin kuntoon. Hienoa pelata Klubin paidassa vielä ennen uutta seikkailua! Jäähyväiset sitten, kun niiden aika on, Lod kommentoi.


HJK:ssa Lod on voittanut 3 Suomen mestaruutta ja hänet valittiin viime kaudella Veikkausliigan parhaaksi pelaajaksi. Lod oli myös tärkeä osa HJK:n menestystä viime kauden Europeleissä ja vahvat otteet myös Eurooppa-liigan lohkovaiheessa ovat nostaneet helsinkiläisen A-maajoukkuerinkiin asti.

Pelaajien eteenpäin myyminen kansainvälisille kentille on osa HJK:n julkista strategiaa. Siirto kovatasoiseen sarjaan ja sen legendaariseen mahtiseuraan on kuitenkin poikkeuksellista suoraan kotimaan sarjasta. Panathinaikos saapui seuran ja agentin vieraana katsomaan Lodia useaan kertaan ja ihastui erityisesti Lodin tehokkaaseen box-to-box -pelaamiseen.

-Loistavaa, että erinomainen pelaaja ja ihminen pääsee eteenpäin hienoon seuraan. Tämä on hyvä esimerkki, kuinka voidaan saada huomattavasti merkittävämpiä siirtoja aikaiseksi, kun pelaaja, agentti ja seura tekevät hyvää yhteistyötä, Riihilahti kiittelee Lodia.

Myös fanien suosikki Lod on kentällä ja sen ulkopuolella ollut erinomainen ja esimerkillinen pelaaja HJK:lle. HJK kiittää Lodia ja hänen aktiivisesti HJK toiminnassa mukana ollut perhettään hienosta työstä ja toivoo mitä parhainta menestystä jatkossa.

HJK Kausari 2019 myynnissä nyt!

Lisää uutisia

Tämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisää tietoa tästä ».